Μπαρτσελόνα: Φαβορί ο Σετιέν - Τι ζητάει ο Τσάβι

Στην Μπαρτσελόνα κάνουν προεργασία για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά φαίνεται πως θα συνεχίσουν ως έχουν. Οι περιπτώσεις των Κούμαν και Τσάβι και η… τοξικότητα στα αποδυτήρια.

Μπαρτσελόνα: Φαβορί ο Σετιέν - Τι ζητάει ο Τσάβι

Ο Κίκε Σετιέν προβάλει ως φαβορί για να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα, τη στιγμή που ο Τσάβι, μετά το «όχι» του Ιανουαρίου, είναι θετικός, αλλά με ένα πρότζεκτ που ξεκινάει από… το μηδέν.

Οι διοικούντες τον καταλανικό σύλλογο κάνουν την προεργασία τους και η λύση του Ρόναλντ Κούμαν φαίνεται πως μένει πίσω, καθώς μετά την αναβολή του Euro για το 2021, θα έχει την υποχρέωση να προετοιμάσει την Εθνική Ολλανδίας.

Η περίπτωση του Τσάβι που είπαμε, αφενός έχει απορριφθεί μετά το «όχι» που είπε τον περασμένο Ιανουάριο, αφετέρου με δηλώσεις του έθεσε όρους…

«Σίγουρα θέλω να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα. Πιστεύω πως θα μπορούσα να τη βοηθήσω και ως προπονητής. Όμως είναι σαφές πως θέλω να αναλάβω ένα πρότζεκτ από το μηδέν παίρνοντας εγώ τις αποφάσεις. Φυσικά θα ήθελα να συνεργαστώ με ανθρώπους που εμπιστεύομαι και οι οποίοι είναι αξιόπιστοι. Δεν μπορεί να υπάρχει οποιαδήποτε τοξικότητα στα αποδυτήρια».

Ο Σετιέν έχει υπογράψει συμβόλαιο ως το 2022 με δυνατότητα αποδέσμευσης όμως το καλοκαίρι του 2021.