France Football: «Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Κουγιατέ»

Ο Μπουμπακάρ Κουγιατέ της Τρουά είναι η νέα ανακάλυψη του Φρανσουά Μοντεστό από την Β' Γαλλίας (Ligue 2) και έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

France Football: «Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Κουγιατέ»

Παρά το γεγονός ότι η εξάπλωση του κορονοϊού σε όλη την Ευρώπη, έχει ουσιαστικά «παγώσει» κάθε ποδοσφαιρική εξέλιξη και δραστηριότητα, ο Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει να έχει τα μάτια του ανοικτά αναφορικά με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ένας από τους παίκτες που φαίνεται ότι προτάθηκαν στους «ερυθρόλευκους» είναι και ο Μπουμπακάρ Κουγιατέ της Τρουά. Πρόκειται για θηριώδη αμυντικό, ύψους 1.93 μ., ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας αλλά και δευτερευόντως ως αμυντικός μέσος.

Ο 23χρονος αμυντικός από το Μάλι είναι η νέα ανακάλυψη του Φρανσουά Μοντεστό από τη Β' Γαλλίας (Ligue 2), ενώ, σύμφωνα με το France Football βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να θέλουν να πραγματοποιήσουν μία κίνηση αντίστοιχη των Καμαρά, Μπα ή παλαιότερα του Σισέ.

Τη φετινή σεζόν ο Κουγιατέ έχει πραγματοποιήσει 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (18 στη Ligue 2, 1 στο Κύπελλο), ενώ έχει πανηγυρίσει και 6 γκολ (5 στη Ligue 1 και ένα στο Κύπελλο). Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες του Μάλι, ενώ έχει αγωνιστεί και στην ομάδα των ανδρών.

Το συμβόλαιό του με την Τρουά λήγει το καλοκαίρι του 2022 και έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, συμπεριλαμβανομένου και του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρει το France Football, οι «ερυθρόλευκοι», μετά το πέρας της πανδημίας, θα προχωρήσουν άμεσα την περίπτωσή του και θα τον φέρουν στο λιμάνι.