Νεκρός 14χρονος παίκτης των ακαδημιών της Ατλέτικο Μαδρίτης

Θλίψη σκόρπισε στις τάξεις της Ατλέτικο Μαδρίτης και του ισπανικού ποδοσφαίρου η είδηση του θανάτου του 14χρονου ποδοσφαιριστή των ακαδημιών της Κριστιάν Μιντσόλα...

Νεκρός 14χρονος παίκτης των ακαδημιών της Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Κριστιάν Μιντσόλα, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, σύμφωνα με τους Ισπανούς, των ακαδημιών της Ατλέτικο Μαδρίτης άφησε σήμερα Σάββατο την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 14 ετών...

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ο Μιντσόλα γεννήθηκε το 2006 και από τα 7 του χρόνια εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας.

Μάλιστα πρόλαβε και σκόραρε περισσότερα από 50 τέρματα μέχρι σήμερα στην ομάδα Κ14 της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι «ερυθρόλευκοι» της Μαδρίτης με ένα tweet στον επίσημο λογαριασμό τους σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσαν για το τραγικό γεγονός του θανάτου του 14χρονου, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της ομάδας τους.

«Η οικογένεια της Ατλέτικο πενθεί για τον θάνατο του νεαρού μας παίκτη Κριστιάν Μιντσόλα. Οι σκέψεις και ο πόνος μας πάνε με την οικογένεια, τους συμπαίκτες και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη» αναφέρει το μήνυμα της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον 14χρονο Μιντσόλα.

Λίγα μόλις λεπτά μετά ήρθε και η αντίδραση του άσου της Ατλέτικο Μαδρίτης Κόκε, ο οποίος τίμησε τον Κριστιάν Μιντσόλα με ανάρτησή του στα social media.

«Θυμός και πόνος, που πρέπει να πω αντίο στον Κριστιάν Μιντσόλα. Η ζωή είναι πολύ άδικη. Περήφανος που φόρεσες αυτή τη φανέλα. Εύχομαι δύναμη στην οικογένεια και στους φίλους του» έγραψε ο αρχηγός της Ατλέτικο Μαδρίτης.