Ο πρώην του Ολυμπιακού που ανεβάζει τις μετοχές στη Σερβία

Ο Λεάντρο, ένας ποδοσφαιριστής από την ακαδημία του Ολυμπιακού, είναι αυτός που κλέβει την παράσταση στο πρωτάθλημα της Σερβίας.

Ο πρώην του Ολυμπιακού που ανεβάζει τις μετοχές στη Σερβία

Τον θυμάστε τον Λεάντρο Πίντο, ο οποίος γαλουχήθηκε στον Ρέντη και θεωρούταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ακαδημίας του Ολυμπιακού; Για να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη, πρόκειται για τον ψηλόσωμο Βραζιλιάνο για τον οποίο γινόταν μεγάλη κουβέντα για τη θέση του, αν είναι χαφ ή στόπερ.

Σερβική ιστοσελίδα έκανε θέμα για τους ποδοσφαιριστές που έχουν ανεβάσει τις μετοχές τους με την απόδοσή τους τη φετινή σεζόν. Ο Λεάντρο είναι ανάμεσα σε αυτούς. Συγκεκριμένα ο 26χρονος πλέον Βραζιλιάνος ανήκει στην Προλετάρ Νόβι Σαντ, η οποία βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας.

Ο Λεάντρο έχει κάνει 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Σερβίας και έχει πετύχει ένα γκολ, ενώ σε όλα τα ματς έχει παίξει ως στόπερ. Οι Σέρβοι γράφουν για τον πρώην «ερυθρόλευκο» ότι «είναι ένας παίκτης άγνωστος στο σερβικό κοινό, αφού έχει παίξει μόνο στην Ελλάδα. Φέτος έχει παίξει σε 21 ματς και έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Η τιμή του μετά τις καλές του εμφανίσεις εκτοξεύτηκε στις 600.000 ευρώ».

Το συμβόλαιο του Λεάντρο με την Προλετάρ Νόβι Σαντ ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο και προς το παρόν δεν του έχει γίνει κάποια πρόταση για να ανανεώσει. Θυμίζουμε ότι ο Λεάντρο στην Ελλάδα έπαιξε σε Δόξα Δράμας, Καλλονή, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Τρίκαλα, Ολυμπιακό Βόλου, ενώ αγωνίστηκε και στη Δόξα Κατωκοπιάς στην Κύπρο.