Pιβάλντο: «Δεν είναι ο Λαουτάρο η λύση, αλλά ο Νέιμαρ!»

Υπέρ της επανόδου του Νέιμαρ, στην Μπαρτσελόνα, τάχθηκε ο Ριβάλντο που τάχθηκε κατά της απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες, από την Ίντερ.

Pιβάλντο: «Δεν είναι ο Λαουτάρο η λύση, αλλά ο Νέιμαρ!»

Εν μέσω κορονοϊού η Μπαρτσελόνα, κατά πληροφορίες, «έχει ρίξει τα δίχτυα της» προς Ιταλία μεριά προσπαθώντας να αποκτήσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ.

Μια κίνηση που δεν βρίσκει σύμφωνο έναν από τους επιφανέστερους παίκτες που φόρεσαν την φανέλα της και ταυτόχρονα γνώριμο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για τον (πρώην παίκτη των Ολυμπιακού κι ΑΕΚ) Βίτορ Μπόρμπα Φερέιρα, άλλως Ριβάλντο, ο λόγος, που θεωρεί ότι η ιδανικότερη προοπτική για τους «μπλαουγκράνα» θα ήταν να επαναφέρουν στις τάξεις τους τον συμπατριώτη του Νέιμαρ.

Για τον οποίο επίσης λέγεται ότι θα κινηθεί το προσεχές καλοκαίρι ο Καταλανικός σύλλογος.
Όπως έκανε, άλλωστε και το περασμένο

«Ο Λαουτάρο δεν θα ήταν η λύση για το παρόν. Ο Νέιμαρ θα ήταν πάντα η προτεραιότητα μου για να ενισχύσω την Μπαρτσελόνα δήλωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας:

«Ο Λαουτάρο είναι μόλις 22 ετών και χρειάζεται να εξελιχθεί και ν' αποκτήσει εμπειρία παρότι είναι καλός παίκτης και μπορεί να εξελιχθεί σε ένα από τους κορυφαίους στο μέλλον. Ωστόσο νομίζω ότι η Μπαρτσελόνα πρέπει να επικεντρωθεί στον Νέιμαρ για να έχει την εκπληκτική επίθεση που διέθετε... Θα έπρεπε να κάνει μια οικονομική θυσία τώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται διατεθειμένη ν' ακούσει ρεαλιστικές προσφορές. Μια τέτοια μεταγραφή δεν ενέχει ρίσκο. Είναι 28 ετών κι έχει πολλά χρόνια μπάλας μπροστά του. Θα ήταν... μεταγραφάρα γιατί ξέρει τον σύλλογο διαθέτει προσωπικότητα που του επιτρέπει να κάνει τη διαφορά και να μοιραστεί τον πρωταγωνισμό με τον Μέσι».

Για να καταλήξει ο «Ρίμπο»: Πιστεύω ότι και ο Λέο (Μέσι) θα ήταν ευχαριστημένος να τον ξαναέχει στην ομάδα...» .