Oι δύο «νέοι Μέσι» που κάποτε φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού

Στο αφιέρωμα που έκανε η  αγγλική «Sun» στους «νέους Μέσι» την τιμητική τους είχαν δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Μάρκο Μάριν.

 Oι δύο «νέοι Μέσι» που κάποτε φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού

Η αγγλική «Sun» έκανε ένα αφιέρωμα με όσους παίκτες χαρακτηρίστηκαν στο ξεκίνημα της καριέρας τους ως οι «νέοι Μέσι» και συμπεριέλαβε σε αυτό τους Γιάννη Φετφατζίδη και Μάρκο Μάριν.

Το αφιέρωμα αναφέρεται στους κατά τόπο «νέους Μέσι». Για παράδειγμα, ο Άγγλος Μέσι, ο Τούρκος Μέσι, ο Ινδός Μέσι και ούτε καθεξής.

Στον ρόλο του Έλληνα Μέσι η ιστοσελίδα επέλεξε τον Γιάννη Φετφατζίδη και για τον ρόλο του Γερμανού Μέσι τον Μάρκο Μάριν.

Αξιοσημείωτο: Και οι δύο φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο «Φέτφα» μάλιστα δύο φορές: 2009-12 και 2018-19. Ο Μάριν αγωνίστηκε στους «ερυθρόλευκους» τις σεζόν 2016-18.

Γράφει η «Sun» για τον Φετφατζίδη, νυν ποδοσφαιριστή του Άρη: «Ο μικρόσωμος εξτρέμ δεν έφτασε ποτέ εκεί που περίμεναν όταν πρωτοαγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Από τότε έχει παίξει στην Ιταλία και τη Σαουδική Αραβία, ενώ πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα για τον Άρη».

Ενώ για τον Μάριν, ο οποίος μετά τον Ερυθρό Αστέρα πήγε στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας, γράφει: «Στην Τσέλσι έφτασε το 2012 με μεγάλες προσδοκίες. Ωστόσο όπως αρκετοί νεαροί δεν κατάφερε να πάρει όσες ευκαιρίες θα ήθελε. Στάλθηκε τέσσερις φορές δανεικός σε διάστημα τριών σεζόν και αγωνίστηκε μόλις έξι φορές στην ομάδα του Λονδίνου. Από τότε ο Μάριν έχει κερδίσει τρόπαια σε Ελλάδα, Ισπανία και Σερβία».

Στο αφιέρωμα αναφέρονται αρκετά άλλα ονόματα, που κάποια ανταποκρίθηκαν σε έναν βαθμό στις προσδοκίες του νέου Μέσι, όπως ο Μοχαμέντ Σαλάχ, αλλά τα περισσότερα δεν δικαίωσαν τον χαρακτηρισμό.