Ο Ζοάο Καρβάλιο διχάζει τους οπαδούς της Νότιγχαμ στο facebook: «Παίζουμε με δέκα» - «Έχει ποιότητα»

Διίστανται οι απόψεις στα σχόλια των οπαδών της Νότιγχαμ Φόρεστ στο facebook για τον Ζοάο Καρβάλιο που είναι εν δυνάμει στόχος του Ολυμπιακού.

Ο Ζοάο Καρβάλιο διχάζει τους οπαδούς της Νότιγχαμ στο facebook: «Παίζουμε με δέκα» - «Έχει ποιότητα»

O Zοάο Καρβάλιο ήταν με το ένα πόδι στον Ολυμπιακό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ωστόσο παρέμεινε στη Νότιγχαμ Φόρεστ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι εκεί και μετά το καλοκαίρι.

Στέλνουν Καρβάλιο στον Ολυμπιακό και στο Νότιγχαμ ψηφίζουν για να τον κρατήσουν

Οι προσδοκίες ήταν υψηλές για τον Πορτογάλο μέσο όταν η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη πλήρωσε 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει από την Μπενφίκα το καλοκαίρι του 2018.

Στην πρώτη του σεζόν σκόραρε τέσσερα γκολ και μοίρασε οκτώ ασίστ, αλλά στη δεύτερη η απόδοσή του έπεσε κατακόρυφα, καθώς ένας τραυματισμός στην προετοιμασία δεν του επέτρεψε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σαμπρί Λαμουσί.

Τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα, τον ήθελαν ο Ολυμπιακός και η Τραμπζονσπόρ, αλλά καμιά από τις δύο ομάδες δεν προχώρησε σε κατάθεση προσφοράς για να τον κάνει δικό της.

Οι οπαδοί της Φόρεστ είναι διχασμένοι όσον αφορά την αξία του. Έτσι, όταν κλήθηκαν να απαντήσουν στην ερώτηση αν θα τον πωλούσαν αυτό το καλοκαίρι, οι απόψεις τους διέφεραν στο facebook.

Δείτε μερικές απαντήσεις

Martin Maher: Νομίζω ότι θα έπρεπε να έχει προσαρμοστεί μέχρι τώρα. Προσωπικά θα τον πουλούσα αφού έβρισκα έναν καλό αντικαταστάτη πρώτα. Νομίζω ότι ο Καρβάλιο θα είχε σκοράρει περισσότερα γκολ. Όπως όλοι οι παίκτες χρειάζεται να τους δείξεις εμπιστοσύνη, αλλά η Φόρεστ δεν έχει χρόνο να «κανακεύει» τους παίκτες.

Stuart Riley: Πουλήστε. Δεν είναι συνεπής. Λίγες αναλαμπές, αλλά είναι πολλά τα χρήματα και οι μισθοί για να κάθεται στον πάγκο. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι παγκόσμιας κλάσης (παίκτης) μια μέρα, αλλά όχι σε ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες σκοτώνονται για την μπάλα.

Rufus Lignum: Οι χειρότερες εμφανίσεις μας φέτος ήταν όταν ξεκίνησε στην ενδεκάδα, 4-0 από τη (Σέφιλντ) Γουένσντεϊ και 3-0 από τη Μίλγουολ. Με αυτόν είναι σαν να παίζεις με δέκα.

Simon Lomax: Θα είναι καλύτερος παίκτης στην Prem...

Mark White: Παίξτε τον ως 10άρι, έχει ποιότητα.

Rufus Lignum: Πουλήστε, πουλήστε, πουλήστε.

John Musgrove: Ταξί για τον Καρβάλιο.

George Olly: Απαλλαγείτε αν δεν είναι στα βασικά πλάνα της ομάδας, είναι απλό.