Πουλίδο: «Θα ήθελα να ξαναπαίξω στον Ολυμπιακό»

Την επιθυμία να φορέσει ξανά τη φανέλα της «ομάδας που μου άνοιξε τις πόρτες για την Ευρώπη και με βοήθησε να εκπληρώσω ένα από τα όνειρά μου» εξέφρασε ο Άλαν Πουλίδο, «φωτογραφίζοντας» με αυτόν τον τρόπο τον Ολυμπιακό.

Πουλίδο: «Θα ήθελα να ξαναπαίξω στον Ολυμπιακό»

Ο Άλαν Πουλίδο είχε γίνει... σίριαλ για τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά ελάχιστα αγωνίστηκε στο μεγάλο λιμάνι.

Πριν από περίπου 3,5 χρόνια πουλήθηκε στην Τσίβας έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ αργότερα στην Κάνσας Σίτι έναντι 8,5 εκατ. ευρώ, όπου και παραμένει μέχρι σήμερα.

Ο 29χρονος στράικερ που αγωνίζεται στο MLS έχει ομολογουμένως πολύ καλές αναμνήσεις από τη χώρα μας, κάτι που φάνηκε και από τη συνέντευξή του στο «Goal», στο Instagram Live.

Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε σε ποια ομάδα θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά, με τον Μεξικανό άσο να απαντά ότι θα ήθελε να επιστρέψει στο κλαμπ που του άνοιξε τις πόρτες για την Ευρώπη και τον βοήθησε να εκπληρώσει ένα από τα όνειρά του, «φωτογραφίζοντας» τον Ολυμπιακό:

«Αν κάποια στιγμή μού πρότειναν να πάω (σ.σ. στην Ευρώπη), φυσικά θα το ήθελα πολύ. Ήταν ένα μέρος όπου πέρασα υπέροχες στιγμές και είχα πολύ καλές εμπειρίες. Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα εκεί, είναι το κλαμπ που μου άνοιξε τις πόρτες για την Ευρώπη και με βοήθησε να εκπληρώσω ένα από τα όνειρά μου».