Απομόνωση... τέλος στη Γιουβέντους!

Η σημερινή (25/3) ήταν η τελευταία μέρα εθελοντικής απομόνωσης για τους παίκτες της Γιουβέντους, ακριβώς δύο εβδομάδες μετά την ημέρα που ο Ντανιέλε Ρουγκάνι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Εξαίρούνται, φυσικά, και οι Ντιμπάλα και Ματουιντί, που επίσης έχουν βρεθεί θετικοί.

Απομόνωση... τέλος στη Γιουβέντους!

Η σημερινή μέρα σήμανε και το τέλος της εθελοντικής καραντίνας των παικτών της Γιουβέντους, που είχαν απομονωθεί στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης για τον κορονοϊό.

Αυτό, ωστόσο, δεν ισχύει και για τους Ντανιέλε Ρουγκάνι, Μπλεζ Ματουϊντί, Πάολο Ντιμπάλα, οι οποίοι έχουν διαγνωστεί με το νέο ιό και εύλογα θα υποχρεωθούν να συνεχίσουν την καραντίνα τους εν αναμονή της υποβολής τους στα νέα τεστ.

Οι τρεις νοσούντες ποδοσφαιριστές θα είναι σε θέση να επιστρέψουν στη σωματική άσκηση μόνο όταν τα δύο επιχρίσματα, που πραγματοποιούνται εντός 24 ωρών, επιβεβαιώσουν την αποτελεσματική τους ανάρρωση από τον ιό.

Από κει και πέρα, η η Γιουβέντους κινδυνεύει να χάσει για 14 μέρες (σύμφωνα με το σχετικό διάταγμα) όσους αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την Ιταλία, την ώρα που τελεί εν αναμονή της ακριβής ημερομηνίας επανέναρξης των προπονήσεων.

Ειδικότερα, οι Ρονάλντο, Ιγκουαΐν, Πιάνιτς, Κεντίρα και Ντόουγκλας θα υποβληθούν σε υγειονομική επιτήρηση και απομόνωση στο σπίτι για 14 ημέρες. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος άσος των «μπιανκονέρι» αποκάλυψε μέσω Instagram ότι θα επιστρέψει στο Τορίνο στις 3 Απριλίου.