Στόιτσκοφ: Τα γιατροσόφια του για προστασία από τον κορονοϊό!

Ο Χρίστο Στόιτσκοφ για να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό αποκάλυψε πως… πίνει ζεστό νερό και τρώει κρεμμύδι και σκόρδο!

Στόιτσκοφ: Τα γιατροσόφια του για προστασία από τον κορονοϊό!

Έτοιμη έχει τη λύση ο θρύλος του βουλγαρικού ποδοσφαίρου Χρίστο Στόιτσκοφ για την μάχη κόντρα στον κορονοϊό. Την στιγμή που επιστήμονες σε ολόκληρο τον κόσμο δίνουν μάχη με τον χρόνο για να βρουν το εμβόλιο για την πανδημία, ο 54χρονος αποκάλυψε τα γιατροσόφια του που τον κρατούν υγιή.

«Πίνω ζεστό νερό και τρώω κρεμμύδι και σκόρδο, ενώ κάνω και μπάνιο με καυτό νερό για να προστατευτώ από τον κορονοϊό», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Στόιτσκοφ όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή του για το πώς ο ίδιος αντιμετωπίζει την νόσο.

O Στόιτσκοφ έκανε πολύ σημαντική καριέρα ως ποδοσφαιριστής και με την φανέλα της Μπαρτσελόνα που αγωνίστηκε μεταξύ άλλων κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, τρία ισπανικά Σούπερ Καπ, όπως επίσης το Κύπελλο Πρωταθλητριών του 1992το Κύπελλο Κυπελλούχων του 1997 και δύο Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ το 1992 και το 1997.

Με την εθνική ομάδα της Βουλγαρίας πέτυχε 37 γκολ σε 83 εμφανίσεις του, με μεγαλύτερη επιτυχία του την πορεία του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος στο Μουντιάλ του 1994 στις ΗΠΑ, όταν η Βουλγαρία έφτασε ως τα ημιτελικά του θεσμού και ηττήθηκε από την Ιταλία. Όταν κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ακολούθησε καριέρα προπονητή και μεταξύ άλλων κάθισε και στον πάγκο της εθνικής Βουλγαρίας.