Αλέγκρι: «Η Γιουβέντους ομάδα με ανθρώπινες αξίες»

Για τις αξίες της ομάδας του μίλησε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, έπειτα από την κατάκτηση του έβδομου σερί πρωταθλήματος.

Αλέγκρι: «Η Γιουβέντους ομάδα με ανθρώπινες αξίες»

Η Γιουβέντους πανηγύρισε το έβδομο στην σειρά πρωτάθλημά της. Τέσσερα από αυτά έχουν την υπογραφή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος, από τότε που κάθησε στον πάγκο της Γιουβέντους, το καλοκαίρι του 2014, έκανε τέσσερα νταμπλ, συμμετείχε σε δύο τελικούς Champions League και ένα ιταλικό Σούπερ Κύπελλο.

«Είναι σωστό ότι τα χαίρονται οι παίκτες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, κουραστική και συγχαίρουμε την Νάπολι, η οποία έκανε ένα μεγάλο πρωτάθλημα και πάλεψε μέχρι το τέλος. Τα παιδιά αξίζουν αυτή την γιορτή, γιατί τέσσερα χρόνια παρόμοια είναι δύσκολο να επαναληφθούν. Συγχαίρω όλους όσοι εργάστηκαν μαζί μου, το μεγαλύτερο μέρος αξίζουν τα παιδιά, έχουμε μια ομάδα με ανθρώπινες αξίες. Δεν είναι ποτέ εύκολο, τα παιδιά πριν από τέσσερις ημέρες κέρδισαν το ιταλικό Κύπελλο και σήμερα είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε το Scudetto», είπε ο 50χρονος Ιταλός προπονητής από το Λιβόρνο.

«Η Γιουβέντους είναι μία ομάδα που βρίσκει πάντα κίνητρα. Στόχος είναι οι νίκες, να φτάνεις τον Μάρτιο και να διεκδικείς όλους τους στόχους», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ