Προληπτικά σε καραντίνα ο Αντεμπαγιόρ (vid)

Σε καραντίνα, προληπτικά βέβαια, βρίσκεται ο 36χρονος Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, λόγω του κορoνοϊού. Ο πολύπειρος επιθετικός από το Τόγκο, επέστρεφε στην πατρίδα του από την Παραγουάη.

Προληπτικά σε καραντίνα ο Αντεμπαγιόρ (vid)

Σε καραντίνα, προληπτικά βέβαια, στην πατρίδα του βρίσκεται ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, λόγω του κορoνοϊού. Ο πολύπειρος επιθετικός από το Τόγκο επέστρεφε στην πατρίδα του από την Παραγουάη.

Ο πολύπειρος Αφρικανός επιθετικός, Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ ανήκει στην Ολίμπια Ασουνσιόν της Παραγουάης και έκανε το μεγάλο ταξίδι από τη Λατινική Αμερική στο Τόγκο προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Κάτι τέτοιοι όμως δεν στάθηκε εφικτό γιατί ο 36χρονος επιθετικός της Ολίμπια Ασουνσιόν, στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας του Μπενίν, Κοτόνου ενημερώθηκε πως πρέπει να μπει σε προληπτική καραντίνα, λόγω φυσικά του ταξιδιού της επιστροφής.

Μαζί με Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, σε καραντίνα προληπτική μπήκαν και οι υπόλοιποι 84 συνεπιβάτες του στο αεροπλάνο που εκτέλεσε την συγκεκριμένη πτήση.

«Είναι όπως στο σπίτι. Δεν με ενοχλεί καθόλου» δήλωσε ο έμπειρος άσος Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, ο οποίος αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του, μετά την πανδημία του κορονοϊού που πλήττει την υφήλιο.

Ο Αντεμπαγιόρ βρέθηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και βρήκε ποδοσφαιρική «στέγη» για να συνεχίσει την καριέρα του στα γήπεδα, πριν από λίγους μήνες.

Αποδέχτηκε την πρόταση της Ολίμπια Ασουνσιόν και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο από την Παραγουάη ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Κατά την διάρκεια της πολυετούς του θητείας στους αγωνιστικούς χώρους ο επιθετικός από το Τόγκο αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Προηγούμενη ομάδα του ήταν η Καϊσερισπόρ, στην οποία μετακόμισε πέρσι το καλοκαίρι αλλά αποχώρησε από τον σύλλογο τον περασμένο Δεκέμβρη και στο διάστημα αυτό έπαιξε σε οκτώ ματς της τουρκικής ομάδας και πέτυχε δύο γκολ.