Όταν ο Τιμούρ Κετσπάγια πετούσε τη φανέλα της Γουλβς!

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε πετάξει τη φανέλα της Γουλβς σε ένα παιχνίδι που ο προπονητής τον είχε κάνει αλλαγή.

Όταν ο Τιμούρ Κετσπάγια πετούσε τη φανέλα της Γουλβς!

Ο Τιμούρ Κετσπάγια πήγε στη Γουλβς το 2000 προερχόμενος από τη Νιούκαστλ. Η μεταγραφή τότε στοίχισε 900.000 στερλίνες. Οι «Λύκοι» ήταν τότε ομάδα της Championship.

Ο Κόλιν Λι που ήταν ο άνθρωπος που τον πήγε στο Μολινό, δήλωνε: «Είναι σπουδαίος παίκτης που θα προσθέσει κάτι διαφορετικό στην ομάδα. Μπορεί να σκοράρει από οπουδήποτε».

Τα πράγματα ωστόσο δεν εξελίχθηκαν έτσι. Ο Κετσπάγια ποτέ δεν ταίριαξε στο παιχνίδι της Γουλβς και άρχισε να ζεσταίνει τον πάγκο, όπως ακριβώς τον καιρό που ήταν στη Νιούκαστλ.

Απογοητευμένος από την εξέλιξη αυτή δεν άργησε να δηλώσει ότι η μετακίνησή του στη Γουλβς υπήρξε «η χειρότερη απόφαση στη ζωή μου».

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν σε έναν αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας, μετά από μια έκρηξη θυμού, όταν ο προπονητής τον έκανε αλλαγή, πέταξε τη φανέλα στο έδαφος.

Είχε αποβληθεί ένας παίκτης και ο προπονητής έπρεπε να αποσύρει έναν επιθετικό αλλά ο Κετσπάγια δεν τον... δικαιολόγησε. «Δεν πρόκειται για τις τελευταίες δύο μέρες, είναι οι τελευταίοι τέσσερις μήνες» εξήγησε.

Ο προπονητής Τζόουνς του έδωσε τότε «πληρωμένη απάντηση»: «Πρέπει να καταλάβει ότι ήταν μια αλλαγή τακτικής. Αλλά όταν έριξε τη φανέλα στο έδαφος ήταν η μόνη φορά που τη λέρωσε!»

Την περίοδο 2000-01 ο Κετσπάγια έκανε 24 εμφανίσεις με τη φανέλα της Γουλβς και πέτυχε τρία γκολ. Το γυαλί όμως είχε ραγίσει και το καλοκαίρι έφυγε για την Νταντί Γιουνάιτεντ όπου έπαιξε ένα χρόνο πριν κλείσει την καριέρα του στην Ανόρθωση.

Το 2004 άρχισε την προπονητική καριέρα του στην Ανόρθωση και το 2009 ανέλαβε τον Ολυμπιακό αλλά έμεινε μόλις λίγους μήνες αφού τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς απολύθηκε.