Το μήνυμα του Σάμαρη στους Πορτογάλους για τον κορονοϊό και την Ελλάδα

Την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με τον κορονοϊό περιέγραψε στους Πορτογάλους ο μέσος της Μπενφίκα Ανδρέας Σάμαρης και έστειλε το δικό του μήνυμα στα ελληνικά.

Το μήνυμα του Σάμαρη στους Πορτογάλους για τον κορονοϊό και την Ελλάδα

Μήνυμα μέσω του επίσημου λογαριασμού της Μπενφίκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε ο Ανδρέας Σάμαρης για τη μάχη κόντρα στον κορονοϊό. Ο Έλληνας μέσος των «αετών» αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας με την πανδημία και τη χαρακτήρισε πιο δύσκολη σε σχέση με αυτή της Πορτογαλίας.

«Θέλω να στείλω τη συμπαράστασή μου σε όλο τον κόσμο που βιώνει αυτήν τη δύσκολη κατάσταση. Θέλω να σας μιλήσω για τη δική μου καθημερινότητα και την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μου. Μία καθημερινότητα που περνάμε κλεισμένοι στο σπίτι, όπως εσείς και όλοι οι δικοί σας. Κάνω καθημερινές προπονήσεις, όπως πρέπει σε αυτή την κατάσταση. Η Μπενφίκα μάς βοηθάει και μας συμπαραστέκεται σε αυτές», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια σημείωσε: «Όσον αφορά την Ελλάδα, τα πράγματα εδώ είναι πιο σοβαρά από ό,τι στην Πορτογαλία, με περισσότερα κρούσματα, περισσότερα θύματα. Μένω στο σπίτι με την οικογένειά μου και με αυτό τον τρόπο συμβάλλω στο να μη διαδοθεί ο ιός. Εύχομαι σε όλους να έχουν υγεία, ενότητα, αλλά και να περάσει αυτή η άσχημη κατάσταση με όσο το δυνατόν λιγότερα θύματα».

Κλείνοντας, o 30χρονος άσος υπογράμμισε: «Θέλω να σας πω και μία φράση στα ελληνικά για την περίσταση: ''Μείνετε σπίτι, μείνετε υγιείς, προστατέψτε εσάς, τους γύρω σας και τους αγαπημένους σας''. Έτσι λοιπόν οφείλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε μέρα με την ημέρα, ελπίζοντας να περάσουν όλα γρήγορα, να επιστρέψουμε άμεσα όλοι στη ρουτίνα μας, στις ζωές μας».