Κορονοϊός: Και τέταρτος παίκτης της Πόρτσμουθ βρέθηκε θετικός

Ο νεαρός Χατζί Εμνογκά είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής της Πόρτσμουθ που προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, όπως επιβεβαίωσε επίσημα την Κυριακή (22/3) το αγγλικό κλαμπ.

Κορονοϊός: Και τέταρτος παίκτης της Πόρτσμουθ βρέθηκε θετικός

Και τέταρτο κρούσμα κορονοϊού βρέθηκε στην ομάδα της Πόρτσμουθ, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή (22/3) επίσημα το αγγλικό κλαμπ.

Ειδικότερα, μετά τους Τζέιμς Μπόλτον, Άντι Κάνον και Σον Ράγκετ, θετικός στον ιό διαγνώστηκε και ο νεαρός αμυντικός Χατζί Εμνογκά.

Οι πρώτες τρεις περιπτώσεις βρέθηκαν στο πρώτο γκρουπ παικτών που ελέγχθηκαν για τον κορονοϊό και το θετικό δείγμα του 17χρονου ήταν στο δεύτερο γκρουπ.

Κορονοϊός: Βρέθηκαν θετικοί τρεις ποδοσφαιριστές της Πόρτσμουθ

Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, είναι καλά στην υγεία του, ευχαριστώντας άπαντες για τις ευχές ταχείας ανάρρωσης, όπως τόνισε στο μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε καλά και ακολουθούμε όλους τους κανόνες. Ελπίζω όλοι να παραμείνετε ασφαλείς».

Φυσικά, τόσο ο Εμνογκά όσο και οι τρεις συμπαίκτες του βρίσκονται πλέον στην απαραίτητη καραντίνα, έως ότου απαλλαχθούν από τον ιό.

Ο δε πρόεδρος της Πόρτσμουθ, Μαρκ Κάτλιν, δήλωσε το Σάββατο σχετικά με τα κρούσματα:

«Το ποδόσφαιρο δεν μένει ανεπηρέαστο από τον ιό. Οι παίκτες μας παραμένουν ψύχραιμοι και προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον καταπολεμήσουν για να είναι και πάλι μαζί μας. Πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε τα μέτρα της κυβέρνησης και να παραμείνουμε ασφαλείς».