ΜακΜάναμαν για Χάαλαντ: «Μην πας στη Ρεάλ, μείνε στη Ντόρτμουντ!»

Ο παλιός άσος της Λίβερπουλ, της Ρεάλ και της Μάντσεστερ Σίτι, Στιβ ΜακΜάναμαν, συμβουλεύει τον Έρλινγκ Χάαλαντ να μην αποχωρήσει ακόμη από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ παρά τις «σειρήνες» από άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

ΜακΜάναμαν για Χάαλαντ: «Μην πας στη Ρεάλ, μείνε στη Ντόρτμουντ!»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι αναμφίβολα το «next big thing» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και οι εντυπωσιακές επιδόσεις του στο σύντομο διάστημα που φοράει τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ έχουν προκαλέσει εύλογα το ενδιαφέρον αρκετών άλλων μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης.

Ένα από αυτά είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ένας παλιός άσος των «μερένγκες» συμβουλεύει τον Νορβηγό άσο να παραμείνει εκεί που είναι, προκειμένου να αποκτήσει πρώτα την απαραίτητη εμπειρία.

Ο λόγος για τον Στιβ ΜακΜάναμαν, τον πρώην ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, της Ρεάλ και της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος σε στήλη που διατηρεί στην ιστοσελίδα horseracing.com στέλνει μήνυμα στον Χάαλαντ:

«Είναι πολύ νωρίς γι' αυτόν να φύγει, φαίνεται χαρούμενος εκεί και πετυχαίνει γκολ. Θα πρέπει να φύγει όταν αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία, να έχει παίξει 200 ματς για τη Ντόρτμουντ και άλλα 20-30 για το Champions League.

Δεν πρέπει να εγκαταλείψει το καράβι πρόωρα και να πάει κατευθείαν σε μια ομάδα όπως η Ρεάλ. Είδαμε τι έγινε με τον Λούκα Γιόβιτς αυτή τη σεζόν, είχε μια υπέροχη σεζόν πέρσι στη Γερμανία και φέτος δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου στη Μαδρίτη.

Ο Χάαλαντ δεν χρειάζεται τέτοιου είδους πίεση. Κι εκτός αυτού, μαθαίνω ότι η Ρεάλ ενδιαφέρεται για τον Κιλιάν Εμπαπέ, έτσι δεν θα ήταν καλό να βρεθούν και οι δύο στη Μαδρίτη ταυτόχρονα».