Ο Ζεράλδες μεταφέρει ψώνια και φάρμακα σε άτομα που είναι σε καραντίνα!

Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ Τσίκο Ζεράλδες βοηθάει συνανθρώπους του που βρίσκονται σε καραντίνα εξαιτίας του κορονοϊού, μεταφέροντας για αυτούς είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα, σε μια κίνηση ανθρωπιάς.

Ο Ζεράλδες μεταφέρει ψώνια και φάρμακα σε άτομα που είναι σε καραντίνα!

Το πέρασμα του Τσίκο Ζεράλδες από την Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ έμελλε να είναι αρκετά σύντομο, καθώς ο Πορτογάλος μέσος δεν έπεισε για τις δυνατότητές του και αποτέλεσε παρελθόν λίγο μετά την αποχώρηση του Μιγκέλ Καρντόσο από την τεχνική ηγεσία, όντας μία από τις καλοκαιρινές επιλογές του συμπατριώτη του κόουτς για το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

Ο Ζεράλδες έχει επιστρέψει πλέον στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, απ' όπου είχε αποκτηθεί από την «Ένωση», και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα του λόγω του νέου κορονοϊού δηλώνει «παρών».

Τις τελευταίες μέρες ο 24χρονος Πορτογάλος βοηθάει συνανθρώπους του που βρίσκονται σε καραντίνα εξαιτίας του ιού, μεταφέροντάς τους τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης, όπως δήλωσε και ο ίδιος στην εκπομπή «Bola Branca» του Radio Renascenca:

«Για όσους δεν μπορούν να πάνε στο σούπερ μάρκετ ή στα φαρμακεία, είμαι διαθέσιμος να κάνω εγώ τα ψώνια τους. Θα το κάνω τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφαλείας. Θα τα αφήνω έξω από την πόρτα τους».

Μάλιστα ο Ζεράλδες έχει ήδη βοηθήσει με αυτό τον τρόπο κάποια άτομα που επικοινώνησαν μαζί του μέσω των social media και του το ζήτησαν, με τον Πορτογάλο να δείχνει πνεύμα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους του.