Σε καραντίνα ο Γου Λέι της Εσπανιόλ!

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο Ισπανικό πρωτάθλημα είναι θετικός στον κορονοϊό. Ο λόγος για τον Κινέζο άσο της Εσπανιόλ Γου Λέι.

Σε καραντίνα ο Γου Λέι της Εσπανιόλ!

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο Ισπανικό πρωτάθλημα είναι θετικός στον κορονοϊό. Ο λόγος για τον Κινέζο άσο της Εσπανιόλ Γου Λέι.

Ο διεθνής επιθετικός είναι θετικός αλλά όπως είπε βρίσκεται σε διαδικασία πλήρους ανάρρωσης.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κίνας ανακοίνωσε σήμερα (21/03) πως ο Γου Λέι, ο οποίος αγωνίζεται στη La Liga με την φανέλα της Εσπανιόλ, είχε προσβληθεί από τον ιό, με τον 28χρονο να επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε καραντίνα.

Η Εσπανιόλ από την περασμένη Τρίτη είχε ανακοινώσει ότι έχει έξι θετικούς στον κορονοϊό, εκ των οποίων πέντε είναι ποδοσφαιριστές και ένα μέλος του τεχνικού τιμ του Αμπελάρδο.

Τα ονόματα δεν είχαν γίνει γνωστά και σήμερα Σάββατο, απλά ανακοινώθηκε ο Λέι από την Ομοσπονδία της χώρας του.

Οι τέσσερις από τους έξι πάντως, που είχαν προσβληθεί από τον κορονοϊό, δίχως να έχουν ανακοινωθεί τα ονόματά τους, ιάθηκαν όπως έγινε γνωστό από τον σύλλογο της Καταλωνίας.

Ο διεθνής Κινέζος Γου Λέι στις αρχές του έτους έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο, όταν στο σκόραρε στο ντέρμπι της Καταλωνίας κόντρα στη Μπαρτσελόνα στο 88ο λεπτό, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Ο 28χρονος εξτρέμ μάλιστα έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος Κινέζος ποδοσφαιριστής που σκοράρει απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Η μετακίνησή του στην Ευρώπη και την Εσπανιόλ ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2019 από την Σαγκάη, όπου ήδη είχε ήδη αρκετά πολλά ρεκόρ.

Ο Γου Λέι είναι ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στο κινέζικο πρωτάθλημα, αφού έκανε ντεμπούτο σε ηλικία μόλις 14 ετών και 287 ημερών!

Έγινε ο νεότερος σκόρερ της μεγάλης κατηγορίας όντας 16 ετών και 289 ημερών.

Το 2018 ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος βρίσκοντας δίχτυα 27 φορές.