Πάει για νέα αναβολή η Γερμανία

Την Τρίτη (24/3) θα αποφασιστεί αν θα δοθεί νέα παράταση στην αναβολή των πρωταθλημάτων της Γερμανίας, που είναι και το πιθανότερο.

Πάει για νέα αναβολή η Γερμανία

Σε έξαρση βρίσκεται ο κορονοϊός και το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο σε όλη την Ευρώπη. Η ποδοσφαιρική δραστηριότητα έχει σταματήσει στη Γηραιά Ήπειρο και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς όταν τα κρούσματα αυξάνονται σε όλες τις χώρες και οι κυβερνήσεις παίρνουν αυστηρά μέτρα προκειμένου να περιορίσουν την εξάπλωσή του.

Στη Γερμανία την περασμένη εβδομάδα είχε αποφασιστεί η αναβολή των πρωταθλημάτων στις δύο μεγάλες κατηγορίες έως τις 2 Απριλίου. Από την πρώτη στιγμή όλοι γνώριζαν πως πολύ δύσκολα θα ξεκινούσαν και πάλι τα πρωταθλήματα και φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται.

Την Τρίτη (24/3) αναμένεται να γίνει νέα επαφή του εννιαμελούς προεδρείου της DFL με τους εκπροσώπους των 36 ομάδων. Σε αυτή τη συνάντηση αναμένεται να γίνει εισήγηση να δοθεί συνέχεια στην αναβολή της δράσης στα γερμανικά γήπεδα.

Λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους το γεγονός ότι ομάδες όπως η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η Χέρτα Βερολίνου είναι σε καραντίνα λόγω των κρουσμάτων του κορονοϊού. Από την άλλη, δεν περνάει απαρατήρητο ότι τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς στη χώρα. Επιπλέον υπάρχουν και οι νόμοι απαγόρευσης κυκλοφορίας, επομένως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και όλα δείχνουν ότι θα δοθεί νέα αναβολή.