Ο πρόεδρος της Γουλβς έστειλε κινέζικες μάσκες στο Γουλβερχάμπτον (pic)

Ο ιδιοκτήτης της ΓουλβςΓκούο Γκουανγκσάνγκ, μέσω της εταιρείας του εφοδίασε με γάντια και μάσκες το νοσοκομείο του Γουλβερχάμπτον.

Ο πρόεδρος της Γουλβς έστειλε κινέζικες μάσκες στο Γουλβερχάμπτον (pic)

Ο ιδιοκτήτης της Γουλβς, Γκούο Γκουανγκσάνγκ, μεσολάβησε για να εφοδιαστεί το νοσοκομείο του Γουλβερχάμπτον με γάντια και μάσκες για την προστασία από τον κορονοϊό.

Η εταιρεία Fosun International Limited, που ανήκει στον 53χρονο επιχειρηματία κι ένας κλάδος της ασχολείται με υγειονομικές υπηρεσίες, είναι αυτή που εφοδίασε το νοσοκομείο με το απαραίτητο υγειονομικό υλικό.

Ο όμιλος Fosun έχει επενδύσει ακόμη σε ασφαλιστικές, φαρμακευτικές, ακίνητα, μεταλλεία, υπηρεσίες λιανικού εμπορίου, υπηρεσίες χρηματοδότησης και σε άλλες κρατικές επιχειρήσεις στην Κίνα.

Σύμφωνα με το Forbes, ο Γκουανγκσάνγκ είναι ο 50ός πλουσιότερος άνθρωπος στην Κίνα με περιουσία που ανέρχεται σε 6,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο ιδιοκτήτης της Γουλβς ανήγγειλε το γεγονός της άφιξης του υλικού στο Γουλβερχάμπτον με ανάρτησή του στο twitter, όπου δεν παρέλειψε να υποσχεθεί ότι οι ιαχές του κόσμου θα ακουστούν σύντομα ξανά στο «Μολινό».

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Πρώτη παρτίδα προστατευτικών γαντιών και μασκών από #Fosun που φτάνουν στο νοσοκομείο New Cross στο #Wolverhampton για να υποστηρίξουν τους ηρωικούς γιατρούς. Βρισκόμαστε κοντά τους με τους οπαδούς μας, τους φίλους, τις οικογένειες και την πόλη του Wolverhampton. Σύντομα θα ακούσουμε ιαχές στο Molineux ξανά!

Δείτε την ανάρτηση του Γκούο Γκουανγκσάνγκ