Γουλβς: Αποφάσισε να σταματήσει τις ομαδικές προπονήσεις!

Η Γουλβς ήταν μία από τις τελευταίες ομάδες της Premier League που αποφάσισαν να σταματήσουν τις ομαδικές προπονήσεις λόγω της επέλασης του κορονοϊού.

Γουλβς: Αποφάσισε να σταματήσει τις ομαδικές προπονήσεις!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League, Γουλβς, έκανε μέχρι την Παρασκευή (20/3) προπονήσεις παρά την εξάπλωση του κορονοϊού στη Μεγάλη Βρετανία.

Γουλβς: Κανονικά οι προπονήσεις, τι δήλωσε ο Νούνο Εσπίριτο!

Αλλά η απόφαση που πήρε η Premier League για αναστολή του πρωταθλήματος μέχρι τις 30 Απριλίου έκανε τον Νούνο Εσπίριτο Σάντος να «διώξει» τους παίκτες από το προπονητικό κέντρο.

Μια προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή δεν πραγματοποιήθηκε και στη θέση της έγινε μια συζήτηση ανάμεσα στον προπονητή και στους παίκτες για όσα θα πρέπει να κάνουν τις επόμενες εβδομάδες.

Οι παίκτες έχουν λάβει ατομικά προπονητικά προγράμματα και θα ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις μέσω του WhatsApp.

Το πιο πιθανό είναι οι ποδοσφαιριστές να μην πατήσουν το πόδι τους στο Compton μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γουλβς ήταν από τις τελευταίες ομάδες της Premier League που αποφάσισαν να αναστείλουν τις ομαδικές προπονήσεις. Ήδη η πλειοψηφία του προσωπικού του συλλόγου είχε πάρει εντολή να εργάζεται από το σπίτι.

Στη συνάντηση της Premier League που έγινε την Πέμπτη (18/3) και τα 20 κλαμπ δεσμεύτηκαν να προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν την τρέχουσα σεζόν, μπροστά στην απειλή να χαθούν 762 εκατομμύρια στερλίνες αν αυτή περιοριστεί.

Οι συνομιλίες παραμένουν εν εξελίξει σχετικά με το πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό και το πιο πιθανό σενάριο είναι να ξεκινήσει η Premier League αλλά χωρίς την παρουσία οπαδών στις εξέδρες.

Η Γουλβς παρακολουθεί επίσης τις εξελίξεις στην UEFA, η οποία έχει δημιουργήσει μια ομάδα εργασίας που αναζητά τον καλύτερο τρόπο για την ολοκλήρωση του Europa League. Απόφαση ωστόσο δεν αναμένεται στο εγγύς μέλλον.

Θυμίζουμε ότι στον πρώτο αγώνα που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης» Ολυμπιακός και Γουλβς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Παραμένει άγνωστο πότε θα γίνει η ρεβάνς στο «Μολινό».