Το πρωτάθλημα Λευκορωσίας ξεκίνησε σαν να μη συμβαίνει τίποτα! (vid)

Κόντρα στην πανδημία του κορονοϊού που πλήττει ολόκληρη την Ευρώπη, το πρωτάθλημα Λευκορωσίας ξεκίνησε κανονικά, με κόσμο στις εξέδρες!

Το πρωτάθλημα Λευκορωσίας ξεκίνησε σαν να μη συμβαίνει τίποτα! (vid)

Ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Λευκορωσίας Βλαντιμίρ Μπαζάνοφ δήλωσε ότι μόνο 51 περιπτώσεις κορονοϊού έχουν καταγραφεί στη χώρα και δεν υπήρχε κανένας λόγος να μην αρχίσει η σεζόν.

«Για ποιο λόγο δεν πρέπει να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα; Υπάρχει έκτακτη κατάσταση στη χώρα μας;» είπε. «Δεν υπάρχει κρίσιμη κατάσταση, οπότε αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα εγκαίρως»

Και πρόσθεσε: «Ναι, πολλοί αγώνες στην Ευρώπη έχουν παιχτεί χωρίς θεατές, αλλά τόσοι πολλοί οπαδοί συγκεντρώνονται γύρω από το γήπεδο. Άρα δεν έχει νόημα να τους κλείνουν την είσοδο»

Ο Μπαζαρόφ δήλωσε ότι θα έβλεπε αρκετούς αγώνες.

«Αν είχατε δει το τελευταίο πρωτάθλημα, τότε ξέρετε ότι παρακολουθώ συνεχώς αγώνες. Και στην πρώτη αγωνιστική σχεδιάζω να είμαι σε τρεις αγώνες», είπε.

Έτσι τα παιχνίδια έγιναν κανονικά με κόσμο στις εξέδρες. Η Ενερτζέτικ νίκησε με 3-1 την Μπάτε Μπορίσοφ ενώ η Τορπέντο Ζοντίνο 1-0 την Σαχτιόρ Σαλιχόρσκ.

Δείτε τα highlights του Ενερτζέτικ - Μπάτε Μπορίσοφ 3-1