«Επιστρέφει στη Μαρσέιγ ο Μήτρογλου»

Στη Μαρσέιγ θα επιστρέψει το καλοκαίρι ο Κώστας Μήτρογλου, με την Αϊντχόβεν να μην προτίθεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του. 

«Επιστρέφει στη Μαρσέιγ ο Μήτρογλου»

Στη Μασσαλία θα επιστρέψει το καλοκαίρι, όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Κώστας Μήτρογλου, με την Αϊντχόβεν να μην προτίθεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που είχε στη συμφωνία της με τη γαλλική ομάδα.

Αυτό αναφέρει η lephoceen.fr, που τονίζει πως ο Έλληνας επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα της Αϊντχόβεν και του προπονητή της ολλανδικής ομάδας Έρνεστ Φάμπερ. Ως εκ τούτου, ο Μήτρογλου είναι αναγκασμένος να γυρίσει πίσω στη Μαρσέιγ, με την οποία το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Ο «Μητρογκόλ» υπέγραψε το 2017 με τη γαλλική ομάδα, με την οποία έχει 32 συμμετοχές και 12 γκολ. Τον Ιανουάριο του 2019 δόθηκε δανεικός στη Γαλατασαράι, με την οποία είχε 7 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ τον περασμένο Αύγουστο πήγε στην Ολλανδία για λογαριασμό της Αϊντχόβεν και έχει 13 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ο Μήτρογλου πάντως από το 2014 που πήρε μεταγραφή στη Φούλαμ από τον Ολυμπιακό έχει αλλάξει έξι ομάδες και έχει δοθεί τέσσερις φορές δανεικός. Πήγε στην Μπενφίκα και στον Ολυμπιακό δανεικός από την αγγλική ομάδα, ενώ από τη Μαρσέιγ σε Γαλατασαράι και Αϊντχόβεν.