Ιμπραΐμοβιτς προκαλεί κορονοϊό: «Αν δεν έρθει σε μένα, θα πάω εγώ σε αυτόν!» (vid)

Με το δικό του μοναδικό στυλ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έστειλε μήνυμα στον κόσμο για τον κορονοϊό, ενώ ξεκινάει προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης των νοσοκομείων στην Ιταλία ζητώντας και τη βοήθεια των συναδέλφων του.

Ιμπραΐμοβιτς προκαλεί κορονοϊό: «Αν δεν έρθει σε μένα, θα πάω εγώ σε αυτόν!» (vid)

H «τρέλα» που κουβαλάει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια, έτσι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο ο Σουηδός άσος της Μίλαν έστειλε μήνυμα στον κόσμο για τον κορονοϊό δεν προκαλεί δα και ιδιαίτερη έκπληξη.

Ο έμπειρος στράικερ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στη χώρα της Ιταλίας για το πώς του έχει φερθεί στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία, αποφασίζοντας να βοηθήσει ουσιαστικά στην καταπολέμηση του φονικού ιού.

Μέσω βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο, ο Ιμπραΐμοβιτς ενημέρωσε για τη νέα προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης των νοσοκομείων στην Ιταλία ζητώντας και τη βοήθεια των άλλων ποδοσφαιριστών, ενώ δεν παρέλειψε να... απειλήσει τον κορονοϊό!

Αναλυτικά το μήνυμα του Ζλάταν:

«Η Ιταλία μου έχει δώσει πάρα πολλά και θα ήθελα να επιστρέψω ένα μικρό μέρος από αυτά σε αυτές τις δραματικές στιγμές. Θέλω ν' ανταποδώσω στη χώρα που αγαπάω. Αποφάσισα μαζί με ανθρώπους που δουλεύουν για εμένα, να βοηθήσουμε τα νοσοκομεία και χρησιμοποιώ την δύναμη της επικοινωνίας για να διαδοθεί το μήνυμα.

Είναι σοβαρό θέμα και δεν θέλω να μείνει σε αυτό το βίντεο. Θέλω τη βοήθεια και τη γενναιοδωρία και των συναδέλφων μου και των υπόλοιπων αθλητών αλλά και όσων θέλουν είτε με μια μικρή είτε με μεγάλη συνεισφορά να βοηθήσουν να διώξουμε τον ιό.

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τα νοσοκομεία μας και τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που εργάζονται μέρα – νύχτα για να σώσουν ζωές. Σήμερα, είμαστε εμείς εκείνοι που πρέπει να τους στηρίξουμε. Ας ενωθούμε όλοι κι ας διώξουμε τον κορωνοϊό για να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς.

Και μην ξεχνάτε: Αν δεν έρθει ο ιός στον Ζλάταν, ο Ζλάταν θα πάει στον ιό!».