Ο Ποντένσε ξύρισε το κεφάλι και μιλάει για τη ζωή στην Αγγλία (pics)

Νέο λουκ λανσάρει ο Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος αυτή τη φορά αποφάσισε να εμφανιστεί με ξυρισμένο κεφάλι. Τι λέει για τη ζωή στην Αγγλία και τον κορονοϊό.

Ο Ποντένσε ξύρισε το κεφάλι και μιλάει για τη ζωή στην Αγγλία (pics)

Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Ντανιέλ Ποντένσε είχε βάψει άσπρο το μαλλί του. Στο "Γ. Καραϊσκάκης", ωστόσο εμφανίστηκε με το γνώριμο λουκ του, δηλαδή το μαύρο μαλλί του. Τότε μάλιστα είχε προκαλέσει και τα σχόλια των πρώην συμπαικτών του στο μεγάλο λιμάνι.

Δεν πέρασε ούτε μία εβδομάδα από το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς και ο Ποντένσε αποφάσισε να αλλάξει ξανά το λουκ του. Αυτή τη φορά ο Πορτογάλος άσος της αγγλικής ομάδας ξύρισε εντελώς το κεφάλι του και ανάρτησε τη φωτογραφία του στα social media. Και πάλι, ωστόσο προκάλεσε τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού με τον Βασίλη Τοροσίδη να είναι ο πρώτος που σχολίασε το νέο λουκ του Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος, πάντως σε δηλώσεις σε αγγλικά Μέσα αναφέρθηκε στη ζωή στην Αγγλία λέγοντας: «Υπό μία έννοια τα πράγματα είναι σχεδόν φυσιολογικά. Οι άνθρωποι παίρνουν άλλα μέτρα από αυτά στην Πορτογαλία. Για παράδειγμα οι δραστηριότητες συνεχίζονται χωρίς μεγάλους περιορισμούς. Δεν είναι ότι εμείς ως παίκτες δεν προσέχουμε αλλά οι περιορισμοί δεν είναι μεγάλοι».

Όσον αφορά στα όσα συμβαίνουν πόσο έχουν επηρεάσει το ποδόσφαιρο είπε: «Παραμένει μία μεγάλη αβεβαιότητα. Για το τι θα γίνει με τις ομάδες και το πρωτάθλημα. Εμείς ως Γουλβς έχουμε ήδη λάβει μέτρα. Εγώ συνεχίζω να προπονούμαι. Κάνω ατομικές προπονήσεις στο σπίτι και όταν βγαίνω είναι μόνο για τα βασικά. Η ομάδα επίσης μας έχει προμηθεύσει ένα βαλιτσάκι με μάσκες, θερμόμετρα, ειδικά γάντια και ότι άλλο χρειάζεται. Είναι μία δύσκολη κατάσταση για όλους μας και πρέπει να την διαχειριστούμε ανάλογα».

Δείτε και τις φωτογραφίες με τις αλλαγές του Ποντένσε στο μαλλί του...

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#StayHome means Krilin Mood ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Podence ?? (@podence) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#TBT Sunny Days ☀️??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Podence ?? (@podence) στις