Κασάμι: «Είμαι κολλημένος στο σπίτι από την Παρασκευή»

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Παϊτίμ Κασάμι, το όνομα του οποίου ακούστηκε για τους «ερυθρόλευκους» και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, μίλησε σε Αγγλικά ΜΜΕ για τον κορονοϊό και το πως αντιμετωπίζει την κατάσταση στην Ελβετία όπου και βρίσκεται.

Κασάμι: «Είμαι κολλημένος στο σπίτι από την Παρασκευή»

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Παϊτίμ Κασάμι, το όνομα του οποίου ακούστηκε για τους «ερυθρόλευκους» και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο μίλησε σε Αγγλικά ΜΜΕ για τον κορονοϊό και το πως αντιμετωπίζει την κατάσταση στην Ελβετία όπου και βρίσκεται.

Ο Κασάμι, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τις 23 Φεβρουαρίου με τη φανέλα της Σιόν, δήλωσε:

«Έχω κολλήσει στο σπίτι μου στην Ελβετία από την Παρασκευή.

Η ομάδα μας ενημέρωσε πως πρέπει να αποφύγουμε την επαφή με τους ανθρώπους, να μείνουμε στο σπίτι και να βγούμε μόνο για τα απαραίτητα.

Το έκανα αυτό την Παρασκευή, οπότε τώρα απλώς αποφεύγω την έξοδο και μόνο στο σούπερ μάρκετ θα πάω, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Ολυμπιακός: Για καλοκαίρι πάει του Κασάμι

Προσπαθώ να κρατηθώ σε φόρμα μόνος μου. Το πρωί τρέχω στους λόφους όπου δεν υπάρχουν άνθρωποι.

Κάνω και προπόνηση στο σπίτι με βάρη. Διαβάζω πολλές εφημερίδες για να μαθαίνω και να παρακολουθώ τι συμβαίνει στον κόσμο. Το βράδυ μιλάω με τους φίλους μου με διάφορες εφαρμογές στον υπολογιστή.

Ολυμπιακός: Γιατί χαλάει του Κασάμι

Είναι μια στιγμή που όλοι πρέπει να προβληματιστούμε και να είμαστε κοντά στους ανθρώπους τους δικούς μας.

Ανυπομονώ να νικήσουμε αυτόν τον ιό και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας και το ποδόσφαιρο. Εύχομαι σε όλους να είναι καλά.

Ο Κασάμι δεν ξεχνάει τον Ολυμπιακό! (pic)

Είμαστε σε επαφή με την ομάδα και το τεχνικό επιτελείο. Αυτό που μας λένε είναι πως το μοναδικό μέρος όπου δεν κινδυνεύουμε είναι το σπίτι μας».