«Κολλημένοι» με τη μπάλα: Οι Άγγλοι γεμίζουν τα γήπεδα των μικρών κατηγοριών

Αγώνες στις επαγγελματικές κατηγορίες μπορεί να μη διεξάγονται αλλά στις ημιεπαγγελματικές της Αγγλίας ο κόσμος γεμίζει τα γήπεδα!

«Κολλημένοι» με τη μπάλα: Οι Άγγλοι γεμίζουν τα γήπεδα των μικρών κατηγοριών

Οι Άγγλοι αγνοούν τον κορονοϊό και έτσι όπως είναι... κολλημένοι με τη μπάλα, ελλείψει αγωνιστικής δράσης στις επαγγελματικές κατηγορίες, γεμίζουν τις κερκίδες των γηπέδων στις μικρές κατηγορίες!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Standard η προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα του πρωταθλήματος της 5ης κατηγορίας στους αγώνες του περασμένου Σαββάτου ανέβηκε κατά 15.5%.

Συγκεκριμένα, η Μάιντενχεντ συγκέντρωσε 1.662 άτομα στις κερκίδες, έχοντας αύξηση 28,2% από το προηγούμενο παιχνίδι της. Στην 5η κατηγορία (National League) τα εισιτήρια ήταν 13.766 έναντι 11.910 της περασμένης αγωνιστικής.

Ακόμη πιο μεγάλη ήταν η αύξηση στην 8η κατηγορία. Σε αυτή τα εισιτήρια έφτασαν τις 4.653 από 2.452 που ήταν την προηγούμενη αγωνιστική.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την αναμέτρηση Σάουθ Σιλντς - Γιουνάιτεντ οφ Μάντσεστερ παρακολούθησαν κοντά στους 4.000 θεατές (3.274 τα εισιτήρια) σημειώνοντας αύξηση 117% από την περασμένη εβδομάδα!