Ληστές απείλησαν με μαχαίρι την οικογένεια του Βερτόνγκεν

Ληστές μπήκαν στο σπίτι του αμυντικού της Τότεναμ Γιάν Βερτόνγκεν και απείλησαν τα μέλη της οικογένειάς του που ήταν εντός της οικίας

Ληστές απείλησαν με μαχαίρι την οικογένεια του Βερτόνγκεν

Στιγμές αγωνίας έζησαν τα μέλη της οικογένειας του Γιάν Βερτόνγκεν, την στιγμή που ο ίδιος βρισκόταν με την αποστολή της Τότεναμ στην Γερμανία για τον αγώνα ρεβάνς με αντίπαλο την Λειψία στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League.

Όπως έγινε γνωστό, τέσσερις ένοπλοι μπήκαν στο σπίτι του κεντρικού αμυντικού των «σπιρουνιών» στο Λονδίνο και απείλησαν τα μέλη της οικογένειάς του που ήταν εντός της οικίας!

Το σχετικό θέμα επιβεβαίωσε και ο σύλλογος της αγγλικής πρωτεύουσας, προσθέτοντας μάλιστα πως από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό του παίκτη και της οικογένειάς του, ενώ, η αναφορά της Αστυνομίας ήταν:

«Τέσσερα άτομα με μαχαίρια μπήκαν στο σπίτι και πήραν πράγματα αξίας. Κανείς δεν έπαθε το παραμικρό, οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν...».

Για την ιστορία υπενθυμίζεται πως εκείνη την ημέρα η Τότεναμ είχε ηττηθεί από την Λειψία με το βαρύ 3-0 και σε συνδυασμό και με τη νίκη της γερμανικής ομάδας και στο πρώτο ματς στο Λονδίνο οι «κόκκινοι ταύροι» ήταν αυτοί που εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και άφησαν εκτός συνέχειας στον θεσμό την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.