Πίκφορντ: Έσπασε την καραντίνα… για να δει μποξ!

Ο τερματοφύλακας της Έβερτον Τζόρνταν Πίκφορντ έσπασε την απαγόρευση της ομάδας λόγω του κορονοϊού και βρέθηκε σε αγώνα μποξ μαζί με την σύζυγό του

Πίκφορντ: Έσπασε την καραντίνα… για να δει μποξ!

Τι κι αν η Έβερτον επέβαλε σε όλα τα μέλη της κατ’ οίκον απομόνωση σε μία προσπάθεια να προστατευτούν από τον κορονοϊό. Όπως αποκάλυψε σε δημοσίευμά της η αγγλική εφημερίδα «Sun», δεν ακολούθησαν όλοι στον σύλλογο την καραντίνα.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας, Τζόρνταν Πίκφορντ, αποφάσισε να βγει από το σπίτι του χθες βράδυ για να παρακολουθήσει μαζί με την σύζυγό του και τον γιο του έναν αγώνα μποξ στο Ντέρχαμ, που απέχει 260 χιλιόμετρα από το Λίβερπουλ.

Η βρετανική εφημερίδα, μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφίες του διεθνούς Άγγλου άσου, ο οποίος εμφανίζεται να κρατάει ένα μπουκάλι μπύρας πλάι στην σύζυγό του και… εκατοντάδες άλλα άτομα που βρίσκονταν παράλληλα στο ίδιο μέρος.

Όταν ρωτήθηκε για το σχετικό θέμα ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, απάντησε πως πήρε... ειδική άδεια από την ομάδα του και το ιατρικό επιτελείο, ενώ η Έβερτον ακόμα δεν έχει πάρει θέση στην υπόθεση.