Θετικοί στον κορονοϊό και οι Κουτρόνε, Πετσέλα της Φιορεντίνα (pic)

Τόσο ο δανεικός από τη Γουλβς στην Φιορεντίνα, Πάτρικ Κουτρόνε, όσο και ο συμπαίκτης του Χερμάν Πετσέλα, βρέθηκαν θετικοί στο νέο κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ιταλικός σύλλογος. Το μήνυμα συμπαράστασης των «λύκων».

Θετικοί στον κορονοϊό και οι Κουτρόνε, Πετσέλα της Φιορεντίνα (pic)

Ο δανεικός από τη Γουλβς, Πάτρικ Κουτρόνε, είναι ο ένας από τους δύο άσους της Φιορεντίνα οι οποίοι προστέθηκαν στη λίστα παικτών που έχουν προσβληθεί από το νέο κορονοϊό.

Την είδηση ανακοίνωσε επίσημα το Σάββατο η διοίκηση των «βιόλα», ενημερώνοντας πως τόσο ο Κουτρόνε, όσο ο συμπαίκτης του Χερμάν Πετσέλα, αλλά και ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας Στέφανο Νταϊνέλι, διαγνώστηκαν με τον Covid-19.

Το μήνυμα συμπαράστασης της Γουλβς στον Κουτρόνε:

«Οι Πάτρικ Κουτρόνε, Χερμάν Πετσέλα και ο φυσικοθεραπευτής μας Στέφανο Νταϊνέλι υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, καθώς παρουσίασαν κάποια συμπτώματα. Και οι τρεις βρίσκονται σε καλή κατάσταση και μένουν στα σπίτια τους στη Φλωρεντία», ανέφερε η σχετική ενημέρωση.

Θυμίζουμε ότι ήδη από την Παρασκευή (13/3) έγινε γνωστό ότι θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ο Σέρβος επιθετικός της Φιορεντίνα, Ντούσαν Βλάχοβιτς.