Σοβαρό ενδιαφέρον από Βραζιλία για Μάρκο Σίλβα!

Η Φλαμένγκο αν δεν ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Ζόρζε Ζεσούς, τότε θα κινηθεί για την πρόσληψη του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα.

Σοβαρό ενδιαφέρον από Βραζιλία για Μάρκο Σίλβα!

Έχει εξελιχθεί τον τελευταίο χρόνο σε... μόδα! Οι Βραζιλιάνοι έχουν απλώσει τα δίχτυα τους στην Πορτογαλία, αναζητώντας προπονητές και παίκτες, δελεάζοντάς τους με σούπερ συμβόλαια. Κυρίως «κυνηγούν» Πορτογάλους. Άλλωστε, την ίδια γλώσσα μιλούν και επειδή το ποδόσφαιρο στη «χώρα του καφέ» έχει ανέβει για τα καλά σε οικονομικό επίπεδο, δεν είναι και λίγοι εκείνοι που τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει το αεροπλάνο από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου με προορισμό την Βραζιλία.

Ένας εξ αυτών είναι ο Ζόρζε Ζεσούς. Ο γνωστός Πορτογάλος προπονητής που έχει κατακτήσει τίτλους με την Σπόρτινγκ και την Μπενφίκα, μετά από ένα σύντομο πέρασμά του από την Σαουδική Αραβία και τον πάγκο της Αλ Χιλάλ, μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για λογαριασμό της Φλαμένγκο.

Ο Ζεσούς υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο και με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη μία χρονιά, εφόσον οι δύο πλευρές τα βρουν στο οικονομικό σκέλος. Δεν ανανεώνεται αυτόματα δηλαδή με την επίτευξη κάποιων στόχων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις πρώτες επαφές Ζεσούς – Φλαμένγκο δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή», ωστόσο, θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες οι συζητήσεις, καθώς για την ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο ο πολύπειρος Πορτογάλος κόουτς είναι η πρώτη της επιλογή.

Αν όμως δεν τα βρουν οι δύο πλευρές, τότε η Φλαμένγκο θα ενεργοποιήσει το «Plan B», το οποίο περιλαμβάνει το όνομα του Μάρκο Σίλβα. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είναι άνεργος εδώ και 3,5 μήνες, καθώς στις 5 Δεκεμβρίου 2019 είχε απολυθεί από την Έβερτον. Προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στην Premier League, αλλά από την άλλη η προοπτική της Φλαμένγκο δεν μπορούμε να πούμε ότι τον αφήνει αδιάφορο...