Ο Μέσι με τα παιδιά του αγκαλιά έστειλε μήνυμα για τον κορονοϊό (pic)

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη και άσος της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο για την κρίση που έχει προκαλέσει ο νέος κορονοϊός Covid-19.

Ο Μέσι με τα παιδιά του αγκαλιά έστειλε μήνυμα για τον κορονοϊό (pic)

Η κρίση που έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την υφήλιο ο νέος κορονοϊός έχει φτάσει σε υψηλό επίπεδο και η εφαρμογή των μέτρων πρόληψης ενάντια στον φονικό ιό είναι η καλύτερη λύση για την ελαχιστοποίηση της μετάδοσής του.

Αυτό ακριβώς υπενθύμισε στον κόσμο και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πόσταρε μια φωτογραφία του μαζί με τα παιδιά του, συνοδεύοντάς τη με ένα προσωπικό μήνυμα αναφορικά με αυτά που μπορεί να κάνει ο καθένας προκειμένου να προστατευθεί -αλλά και να προστατεύσει τους συνανθρώπους του- από τον Covid-19.

Αναλυτικά το μήνυμα του άσου της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Αργεντινής:

«Αυτές είναι περίπλοκες μέρες για ολόκληρο τον κόσμο. Ζούμε με ανησυχία για το τι συμβαίνει και θέλουμε να βοηθήσουμε, τοποθετώντας τον εαυτό μας στη θέση εκείνων που υποφέρουν από το χειρότερο, είτε επειδή έχουν επηρεαστεί άμεσα, είτε η οικογένειά τους και οι φίλοι τους ή επειδή εργάζονται στην πρώτη γραμμή για να πολεμήσουν σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας. Θέλω να στείλω πολλή δύναμη σε όλους.

Η υγεία πρέπει πάντα να είναι το σημαντικό πράγμα. Είναι μια ιδιαίτερη και κρίσιμη στιγμή και πρέπει να ακολουθήσετε τις ενδείξεις των οργανισμών υγείας όπως η δημόσια αρχή. Μόνο έτσι μπορούμε να την καταπολεμήσουμε με αποτελεσματικό τρόπο.

Είναι η στιγμή να είμαστε υπεύθυνοι και να μείνουμε στο σπίτι, μπορούμε επίσης να απολαύσουμε αυτή την φορά στιγμές με την οικογένειά μας που δεν έχουμε πάντα. Μία αγκαλιά και ελπίζω να μπορέσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση το συντομότερο δυνατό».