Αποκλεισμένοι στη Μαδρίτη λόγω κορονοϊού Σιόβας και Γκερέρο

Στέλεχος της Λεγανές βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό και οι Δημήτρης Σιόβας, Μιγκέλ Γκερέρο δεν μπορούν να φύγουν από τη Μαδρίτη.

Αποκλεισμένοι στη Μαδρίτη λόγω κορονοϊού Σιόβας και Γκερέρο

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο γενικός ο διευθυντής της Λεγανές όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Μαδρίτης. Αυτό σημαίνει πως κανένα μέλος της ομάδας της Μαδρίτης δεν μπορεί να φύγει από την Ισπανία. Ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και υπάλληλοι δεν μπορούν να φύγουν από την ισπανική πρωτεύουσα.

Από τη στιγμή που ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Μαρτίν Ορτέγα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό κανένα μέλος της Λεγανές δεν μπορεί να φύγει από τη Μαδρίτη. Η διοίκηση της Λεγανές ανακοίνωσε μέτρα ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να μείνουν στο σπίτι τους.

Αυτό σημαίνει πως ο Δημήτρης Σιόβας δεν μπορεί να φύγει από τη Μαδρίτη για την Ελλάδα από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρωτάθλημα. Ο Έλληνας στόπερ είναι υποχρεωμένος να παραμείνει στην ισπανική πρωτεύουσα μαζί με την οικογένεια του φυσικά. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον Μιγκέλ Γκερέρο, ο οποίος αγωνίζεται στη Λεγανές με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Δείτε την ανάρτηση της Λεγανές…