Ξέσπασμα Κλόπ για τον κορονοϊό - «Την πλήρωσε» Ισπανός δημοσιογράφος

Ο Γιούργκεν Κλόπ ξέσπασε σε Ισπανό δημοσιογράφο που τόλμησε να τον ρωτήσει για τον κορονοϊό στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ξέσπασμα Κλόπ για τον κορονοϊό - «Την πλήρωσε» Ισπανός δημοσιογράφος

Ισπανός δημοσιογράφος θέλησε να ρωτήσει τον προπονητή της Λίβερπουλ για το θέμα που είναι πλέον στα χείλη κάθε ανθρώπου σε κάθε μήκος και πλάτος της γης, δηλαδή τον φόβο του κορονοϊού.

O Γερμανός εκνευρίστηκε κι απάντησε:

«Είσαι από τη Μαδρίτη; Μου λες ότι δεν θα παίξεις εσύ μπάλα αύριο, αλλά το ματς δεν είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι απλώς ένα παιχνίδι. Δεν είμαστε η κοινωνία, είμαστε απλώς ένα μέρος της και πρέπει όλοι μαζί να ανησυχούμε. Αυτό ακριβώς δεν μου αρέσει. Κάθεσαι εδώ και μου κάνεις αυτήν την ερώτηση, αλλά πήρες το αεροπλάνο από τη Μαδρίτη για να έρθεις εδώ.

Κάτσε εκεί. Έκλεισαν σχολεία, πανεπιστήμια, εσύ προφανώς ανησυχείς, αλλά πιστεύεις πως για το ποδόσφαιρο αξίζει να ταξιδέψεις. Αυτό είναι πρόβλημα όλων μας. Και δεν λύνεται με το ποδόσφαιρο. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας, εσύ κάνε τη δική σου, με πληροφορίες και όχι με τέτοιες ερωτήσεις», τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης, για να προσθέσει:

«Γιατί ανησυχείς, αφού οι παίκτες είναι όλοι καλά. Αυτό που κάνουμε, που δεν δίνουμε τα χέρια πριν από το ματς, είναι παράδειγμα για την κοινωνία. Ότι είναι καλό για όλους μας να αποφεύγουμε τις χειραψίες. Ότι δεν παίζει ρόλο ότι είναι 22 απόλυτα υγιείς παίκτες, ακόμα κι αυτοί δεν θα δώσουν τα χέρια, είναι παράδειγμα για τους πάντες εκεί έξω».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας