Η ανακοίνωση της Άρσεναλ για τον κορονοϊό του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Η Άρσεναλ ξεκαθάρισε ότι κανένα μέλος τους συλλόγου δεν έχει σύμπτωμα κορονοϊού, μετά την επίσκεψη του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη στο «Εμιρέιτς»

Η ανακοίνωση της Άρσεναλ για τον κορονοϊό του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ανακοίνωσε πως έχει προσβληθεί από κορονοϊό, έχοντας βρεθεί στο Λονδίνο για τον επαναληπτικό των «32» του Europa League απέναντι στην Άρσεναλ και παραμένοντας σε αγγλικό έδαφος για να δει και το ματς της δικής του, Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Μίλγουολ την περασμένη Παρασκευή.

Προσβλήθηκε από κορονοϊό ο Μαρινάκης: «Ο γνωστός ιός με επισκέφθηκε, νιώθω καλά»

Στην Άρσεναλ, έχοντας ενημερωθεί για τα παραπάνω, προέβησαν στην έκδοση επίσημης ενημέρωσης στην οποία ανέφεραν ότι: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έγινε στις 27 του Φλεβάρη και κανένα από τα μέλη του συλλόγου που ήρθε σε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα.

Κορονοϊός: Προληπτικές εξετάσεις για τους παίκτες του Ολυμπιακού στου Ρέντη

Συνεχίζουμε ν' ακολουθούμε και να εφαρμόζουμε το πρωτόκολλο αναφορικά με τον κοροναϊό. Ακολουθούμε τις οδηγίες της Κυβέρνησης για τα θέματα υγείας και συνεχίζουμε να προστατεύουμε τους παίκτες και τα μέλη της ομάδας μας. Πραγματοποιούνται συχνοί καθαρισμοί των χώρων στο «emirates» και το προπονητικό μας κέντρο»