Κολομβία: Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρέθηκε τεμαχισμένος στα σκουπίδια!

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 39χρονος Κολομβιανός πρώην ποδοσφαιριστής Χουάν Ντιέγκο Γκονσάλες, του οποίου το σώμα βρέθηκε τεμαχισμένο σε σακούλα σκουπιδιών στην Κολομβία

Κολομβία: Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρέθηκε τεμαχισμένος στα σκουπίδια!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κολομβία η δολοφονία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Χουάν Ντιέγκο Γκονσάλες.

Όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές της χώρας, στην περιοχή Κοπακαμπάνα της Αντιόχειας, 20 χιλιόμετρα έξω από την Μεδεγίν, βρέθηκε δολοφονημένος ο 39χρονος με το σώμα του τεμαχισμένο σε σακούλα σκουπιδιών.

Μαζί με τον άτυχο πρώην παίκτη βρέθηκε νεκρός στην ίδια περιοχή κι ένας ακόμα άνδρας. Όπως έγινε γνωστό, στα αρχεία της αστυνομίας δεν υπήρχαν απειλές εναντίον του Χουάν Ντιέγκο Γκονσάλες, ενώ οι Αρχές εκτιμούν ότι η δολοφονία έχει να κάνει με διαφωνία που αφορούσε χρήματα, αν και η έρευνα βρίσκεται ακόμα σε προκαταρκτικό στάδιο.

Ο 39χρονος είχε ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ενβιγάδο το 1997 και κατά την διάρκεια της πορείας του στο άθλημα αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Σαν Λορένζο, Σάντα Φε, Όνσε Κάλντας, αλλά και στην Φιλαδέλφεια Γιούνιον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, εκεί όπου κρέμασε και τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2011.