Τοροσίδης και Γκιγιέρμε «γλέντησαν» τον Ποντένσε για το πλατινέ μαλλί του (pic)

Βασίλης Τοροσίδης και Γκιγιέρμε σχολίασαν στο διαδίκτυο την επιλογή του πρώην συμπαίκτη τους στον Ολυμπιακό, Ντανιέλ Ποντένσε, να βάψει πλατινέ τα μαλλιά του

Τοροσίδης και Γκιγιέρμε «γλέντησαν» τον Ποντένσε για το πλατινέ μαλλί του (pic)

«Πάρτι» έστησαν Βασίλης Τοροσίδης και Γκιγιέρμε στο διαδίκτυο με τον πρώην συμπαίκτη τους στον Ολυμπιακό, Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην αγγλική Γουλβς.

Ο Πορτογάλος επιθετικός αποφάσισε να ακολουθήσει την μόδα που θέλει τους ποδοσφαιριστές να βάφουν τα μαλλιά τους πλατινέ και ανέβασε μία φωτογραφία με το νέο του λουκ στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ωραίο μαλλί» έγραψε ο Βασίλης Τοροσίδης για να ακολουθήσει και το σχόλιο του Γκιγιέρμε με φατσούλες που κλαίνε από τα γέλια…

Ο Πορτογάλος φορ αποχώρησε από τους «ερυθρόλευκους» με προορισμό την Αγγλία και την Γουλβς κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου που μας πέρασε και στο διάστημα της μέχρι τώρα καριέρας του στους «λύκους» μετράει πέντε εμφανίσεις και μία ασίστ.

Ο Ποντένσε βρέθηκε κανονικά στην αποστολή της Γουλβς για το σημερινό (07/03) παιχνίδι με αντίπαλο την Μπράιτον στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Premier League, αλλά δεν ήταν στις επιλογές του προπονητή του, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, για την αρχική ενδεκάδα.