Νότιγχαμ Φόρεστ-Μίλγουολ 0-3: Ο Ματ Σμιθ «εκτέλεσε» τη Νότιγχαμ

Μεγάλο διπλό για τη Μίλγουολ που επιβλήθηκε με 3-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ εκτός έδρας και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι μίας θέσης στην πρώτη εξάδα.

Νότιγχαμ Φόρεστ-Μίλγουολ 0-3: Ο Ματ Σμιθ «εκτέλεσε» τη Νότιγχαμ

Μετά από τέσσερα παιχνίδια που ήταν αήττητη η Νότιγχαμ Φόρεστ έχασε στο γήπεδο της με σκορ 3-0 από τη Μίλγουολ. Η ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση, αλλά παραμένει στην πρώτη εξάδα.

Αντίθετα η Μίλγουολ με αυτό το διπλό πλησίασε στους δύο βαθμούς την έκτη θέση της βαθμολογίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ματ Σμιθ, ο οποίος σημείωσε και τα τρία γκολ της ομάδας του.

Στο 20’ ο Σμιθ έκανε το 0-1 και στο 26’ «ζευγάρωσε» τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 33’ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 για τη Μίλγουολ, η οποία έκανε ένα σπουδαίο διπλό και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι μίας θέσης στην πρώτη εξάδα.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Σαμπά, Κας, Φιγκουεϊρέδο, Γουόραλ, Ριμπέιρο, Γουάτσον, Σεμέντο (46’ Μπόστοκ), Λόλεϊ (80’ Ντιακαμπί), Καρβάλιο (72’ Γουάκερ), Αμεόμπι, Γκράμπαν

Μίλγουολ: Μπιακόφσκι, Ρομέο, Χούτσινσον, Κούπερ, Γουαάλας, Μολάμπι, Γουντς, Γουάλας, Μπένετ (61’ Μπραντσάου), Φέργκιουσον, Σμιθ (80’ Πιρς).