Γουλβς: Υποψήφιος για παίκτης του μήνα ο Ματ Ντόχερτι! (vid)

Υποψήφιος για παίκτης του μήνα στην Premier League είναι ο Ματ Ντόχερτι της Γουλβς, που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την επόμενη Πέμπτη (12/3, 22.00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη φάση των «16» του Europa League.

Γουλβς: Υποψήφιος για παίκτης του μήνα ο Ματ Ντόχερτι! (vid)

Ο Ματ Ντόχερτι είναι μεταξύ των παικτών που ξεχώρισαν τον Φεβρουάριο και διεκδικεί και το βραβείο του ποδοσφαιριστή του μήνα στην Premier League.

Ο άσος της Γουλβς που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την επόμενη Πέμπτη (12/3, 22.00) για τη φάση των «16» του Europa League στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», έχει κάνει καταπληκτικά παιχνίδια με τους «λύκους».

Ο δεξιός ακραίος μπακ χαφ της ομάδας του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, βοήθησε τους «λύκους» να κρατήσουν σε τρία παιχνίδια ανέπαφη την εστία τους ενώ είχε και μία ασίστ στον αγώνα με τη Νόριτς.

Οι άλλοι υποψήφιοι είναι ο ακραίος μπακ χαφ Μάρκος Αλόνσο της Τσέλσι, ο επιθετικός Πιερ Ομπαμεγιάνγκ της Άρσεναλ, ο επιθετικός Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν της Έβερτον, ο τερματοφύλακας Νικ Πόουπ της Μπέρνλι και φυσικά ο Πορτογάλος μέσος της Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος αποκτήθηκε το χειμώνα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Μάντσεστερ.

Ο παίκτης κορυφαίος παίκτης της Premier League για το μήνα Φεβρουάριο θα ανακοινωθεί την άλλη Παρασκευή.