Τότεναμ: Επίθεση του Ντάιερ σε οπαδό στην εξέδρα! (vid)

Αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Τότεναμ από τη Νόριτς στο FA Cup, ο Έρικ Ντάιερ ανέβηκε οργισμένος στις εξέδρες για να βρει έναν οπαδό των "Spurs" που έβριζε τους παίκτες καθ' όλη τη διάρκεικαι ήρθε στα χέρια με φίλαθλο.

Τότεναμ: Επίθεση του Ντάιερ σε οπαδό στην εξέδρα! (vid)

Ο ποδοσφαιριστής της Τότεναμ ήρθε στα χέρια με έναν οπαδό της ομάδας του, καθώς έβριζε χυδαία τους ποδοσφαιριστές της -όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος.

Από την άλλη, ο Ζοζέ Μουρίνιο εξήγησε ότι αφορμή για την επίθεση του Ντάιερ στον οπαδό αποτέλεσε ένα επεισόδιο που είχε με τον αδελφό του 26χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος καθόταν δίπλα του.

Οπως και να έχει, η εικόνα του Ντάιερ να ανεβαίνει στις εξέδρες σας ταύρος σε υαλοπωλείο, σόκαρε τους υπόλοιπους, που βρέθηκαν στο γήπεδο.

"Ο Έρικ έκανε κάτι, που εμείς ως επαγγελματίες δεν θα έπρεπε να κάνουμε. Όταν όμως κάποιος προσβάλλει εσένα και την οικογένειά σου... Το συγκεκριμένο άτομο προσέβαλε τον Έρικ, ο μικρότερος αδελφός του δεν ήταν χαρούμενος με την κατάσταση, όπως φυσικά κι ο Έρικ" ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των "Σπιρουνιών".