Χάνει το Μουντιάλ ο Άλβες

Η διαβεβαίωση του εκπροσώπου του Ντάνι Άλβες λίγα 24ωρα νωρίτερα, σύμφωνα με την οποία ο τραυματισμός του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό κυπέλλου Γαλλίας δεν θα του στερούσε τη συμμετοχή στο Μουντιάλ της Ρωσίας, αποδείχθηκε λίαν επιεικώς... άστοχη.

Χάνει το Μουντιάλ ο Άλβες

Ο έμπειρος παίκτης δεν θα δώσει το παρών στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού του πλανήτη με την Εθνική Βραζιλίας, όπως ανακοίνωσε σήμερα (11/05) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Ο τραυματισμός του στον πρόσθιο χιαστό είναι αρκετά σοβαρός, οπότε ο ποδοσφαιριστής στα 35 του χρόνια θα χάσει την τελευταία ευκαιρία που θα έχει με την εθνική ομάδα της πατρίδας του για να διακριθεί στο παγκόσμιο Κύπελλο.

Μέχρι τώρα μετρά 107 συμμετοχές με την «σελεσάο» και δεν αποκλείεται να υποβληθεί σε επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Ο Άλβες εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ της Εθνικής και διαπιστώθηκε ότι είναι αδύνατο να προλάβει το Μουντιάλ που ξεκινά στις 15 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ομοσπονδία αναφέρει: «Ο ασθενής υποβλήθηκε σε λεπτομερείς εξετάσεις και διαπιστώθηκε η ρήξη στον πρόσθιο χιαστό, η οποία απαιτεί χειρουργική επέμβαση. Το τεχνικό τιμ της Εθνικής Βραζιλίας εύχεται στον Ντάνιελ Άλβες γρήγορη ανάρρωση

Δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι «αγώνα δρόμου» για να προλάβει τη διοργάνωση κάνει και ο Νεϊμάρ, μετά το κάταγμα που υπέστη στο κόκκαλο του ποδιού του.