Κάραγκερ - Νίκολ: «Ή πρέπει να αλλάξει πράγματα ο Κλοπ ή... αντίο Champions League»

Οι παλιοί άσοι της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκερ και Στιβ Νίκολ, χτυπούν... καμπανάκι ενόψει των αναμετρήσεων με Τσέλσι για το FA CUP (3/3, 21.45) και Ατλέτικο Μαδρίτης (11/3, 22.00) για το Champions League.

Κάραγκερ - Νίκολ: «Ή πρέπει να αλλάξει πράγματα ο Κλοπ ή... αντίο Champions League»

Το αγωνιστικό πρόσωπο της Λίβερπουλ μετά τη μίνι-διακοπή στο αγγλικό πρωτάθλημα δεν έχει καμία σχέση με πριν, με τους «κόκκινους» να μετρούν δύο ήττες στα τελευταία τρία παιχνίδια τους (1-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης και 3-0 από τη Γουότφορντ, έχοντας νικήσει ενδιάμεσα 3-2 τη Γουέστ Χαμ), με τέρματα 3-6.

Τα άσχημα αποτελέσματα συνοδεύονται και από υποτονικές εμφανίσεις, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις των φίλων της ομάδας του λιμανιού. Και φυσικά δεν αναφερόμαστε στο πρωτάθλημα της Premier League, το οποίο ουσιαστικά έχει εξασφαλιστεί προ πολλού, αλλά στις πιθανότητες των «Reds» για την κατάκτηση του αγγλικού Κυπέλλου ή του Champions League.

Εκεί η Λίβερπουλ θα κληθεί να ανατρέψει το 1-0 του «Metropolitano», πριν από αυτό το ματς όμως υπάρχει η αποψινή (21.45) συνάντηση με την Τσέλσι για το FA Cup. Και όπως σημειώνει και ο παλιός άσος της ομάδας και νυν σχολιαστής Τζέιμι Κάραγκερ, πλέον για τη Λίβερπουλ «δεν είναι αρκετό μόνο το πρωτάθλημα, ιδίως με τον τρόπο που έχει έρθει. Η Λίβερπουλ θα πρέπει να κερδίσει και έναν δεύτερο τίτλο, είτε το FA Cup είτε το Champions League».

Για να τα καταφέρει, ωστόσο, θα πρέπει να αλλάξει άρδην την αγωνιστική της εικόνα, όπως τονίζει σε πιο έντονο ύφος ένας άλλος παλιός παίκτης των «κόκκινων», ο Σκωτσέζος Στιβ Νίκολ: «Τα πράγματα είναι απλά. Ή ο Κλοπ θα πρέπει να αλλάξει πράγματα στην ομάδα, ή θα πρέπει στη Λίβερπουλ να πουν "αντίο" στο Champions League και στις πιθανότητες να αποκλείσουν την Ατλέτικο».