Με Αγκουέρο η Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Ο επιθετικός της Σίτι, Σέρχιο Αγκουέρο, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι «ετοιμοπόλεμος» για το ντέρμπι του Μάντσεστερ κόντρα στην Γιουνάιτεντ

Με Αγκουέρο η Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Ευχάριστα ήταν τα νεότερα από το «στρατόπεδο» της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάσταση της υγείας του Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο Αργεντινός επιθετικός των πρωταθλητών χτύπησε στο γόνατό του την περασμένη Κυριακή (1/3) στον νικηφόρο τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας με αντίπαλο την Άστον Βίλα. Τα αποτελέσματα όμως των ιατρικών του εξετάσεων δεν έδειξαν κάτι σοβαρό κι έτσι θα επιστρέψει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεων των «γαλάζιων».

Η Σίτι φιλοξενείται αύριο (04/03) από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο «Χίλσμπορο» στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, ενώ ακολουθεί το ντέρμπι του Μάντσεστερ με αντίπαλο την Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» την Κυριακή (08/03) για την 29η αγωνιστική της Premier League.

Κατά την διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Καταλανός προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για την κατάσταση της υγείας του Αγκουέρο και απάντησε: «Θα είναι εντάξει για το αυριανό παιχνίδι».

Πέραν τούτου, ο τεχνικός των «γαλάζιων» επιβεβαίωσε πως για το αυριανό ματς στο Κύπελλο θα επιστρέψει κάτω από την εστία της ομάδας ο Κλαούντιο Μπράβο.