Η Γουλβς παίρνει μέτρα στο γήπεδό της για τον κορονοϊό

Η διοίκηση της Γουλβς αποφάσισε να πάρει μέτρα για τον κορονοϊό και έδωσε αυστηρές οδηγίες στους παίκτες και το προπονητικό της τιμ

Η Γουλβς παίρνει μέτρα στο γήπεδό της για τον κορονοϊό

Tα κρούσματα κορονοϊού στην Βρετανία οδήγησαν την διοίκηση της Γουλβς στην απόφαση να πάρει μέτρα, σε μία προσπάθεια να μειωθεί η πιθανότητα εξάπλωσης του ιού. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην φάση των «16» του Europa League εξέδωσε σήμερα (03/03) ανακοίνωση για το σχετικό θέμα και γνωστοποίησε τις αποφάσεις που έλαβε, οι οποίες όπως σημειώνει είναι προσωρινές.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες των «λύκων» ξεκαθάρισαν στους παίκτες αλλά και το τεχνικό τους επιτελείο πως τους απαγορεύεται να υπογράφουν αυτόγραφα και να βγάζουν φωτογραφίες με φιλάθλους. Παράλληλα, όμως, τους ζητήθηκε και να αποφύγουν οποιαδήποτε αχρείαστη συγκέντρωση ή δημόσια υποχρέωση.

Όπως αναφέρει η αγγλική ομάδα στην ανακοίνωσή της «…γνωρίζουμε ότι αυτό το μέτρο θα απογοητεύσει κάποιους οπαδούς, αλλά είναι προσωρινό για την προστασία της ομάδας».

Επιπρόσθετα, η Γουλβς ζήτησε από τους παίκτες και το προπονητικό τιμ να αποφεύγουν τις χειραψίες, ενώ σημείωσε πως στην έδρα της, το «Μολινό», θα υπάρχουν στις προσεχείς αναμετρήσεις της ομάδας αφίσες με οδηγίες για την προστασία από το κορονοϊό.