Δεν παραιτείται ο Τζέραρντ από τη Ρέιντζερς

Την πρόθεσή του να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Ρέιντζερς εξέφρασε με δηλώσεις του ο Στίβεν Τζέραρντ, παρά τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του στις εγχώριες διοργανώσεις

Δεν παραιτείται ο Τζέραρντ από τη Ρέιντζερς

Ξεκάθαρος ήταν σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ρέιντζερς, Στίβεν Τζέραρντ, για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου της Σκωτίας. Ο 39χρονος Άγγλος υπογράμμισε ότι δεν σκέφτεται να παραιτηθεί από τους «Διαμαρτυρόμενους», αλλά αντίθετα θα συνεχίσει την πορεία του στον πάγκο της ομάδας.

Η Ρέιντζερς απέκλεισε την Μπράγκα στην φάση των «32» του Europa League και πήρε την πρόκριση για τους «16» του ευρωπαϊκού θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει πλέον την Λεβερκούζεν με έπαθλο το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Την ίδια στιγμή όμως, στο Κύπελλο Σκωτίας αποκλείστηκε το περασμένο Σάββατο από την Χαρτς στα προημιτελικά, ενώ στο πρωτάθλημα (με ματς λιγότερο) απέχει 12 πόντους από την πρωτοπόρο Σέλτικ.

Κατά την διάρκεια, λοιπόν, της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα ενόψει του αυριανού (04/03) αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Χάμιλτον στο «Άιμπροξ» ρωτήθηκε για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία και είπε μεταξύ άλλων:

«Αυτήν την στιγμή ο σύλλογος με χρειάζεται ακόμα περισσότερο. Αυτό που προσπαθώ είναι να γίνω ακόμα καλύτερος. Το Σαββατιάτικο αποτέλεσμα ήταν πολύ κακό για εμάς και δεν θα το αρνηθώ, αλλά ήρθα στην ομάδα για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο και από την αρχή ήξερα ότι θα υπήρχαν πισωγυρίσματα.

Τα παίζω… όλα για όλα! Η δουλειά μου είναι να βρω λύσεις που θα μας φέρουν επιτυχίες. Πρέπει να εξακριβώσω γιατί κάναμε αυτήν την εμφάνιση (σ.σ. με την Χαρτς) μόλις 72 ώρες μετά από αυτήν που πραγματοποιήσαμε κόντρα στην Μπράγκα. Δεν φοβάμαι τις προκλήσεις. Είναι σημαντικό να προχωρήσουμε μπροστά και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Σημειώνεται πως το συμβόλαιο του Στίβεν Τζέραρντ με την Ρέιντζερς έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2024.