Ο Αρτέτα εγκωμιάζει τον Σωκράτη και αυτός δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό (vid)

Ο Μικέλ Αρτέτα αναφέρθηκε με καλά λόγια στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο μετά την πρόκριση 2-0 της Άρσεναλ επί της Πόρτσμουθ στο Κύπελλο Αγγλίας. Ο ίδιος μίλησε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Ο Αρτέτα εγκωμιάζει τον Σωκράτη και αυτός δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό (vid)

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σημείωσε το πρώτο γκολ της Άρσεναλ στη νίκη 2-0 επί της Πόρτσμουθ που έστειλε τους κανονιέρηδες στους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας (FA Cup).

Όπως ήταν φυσικό ο Έλληνας αμυντικός έγινε θέμα συζήτησης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Μικέλ Αρτέτα μετά τη λήξη του αγώνα.

Αναφερόμενος στον Σωκράτη ο Βάσκος τεχνικός είπε:

Για τη θέση του δεξιού μπακ ...

Ανησυχεί λίγο επειδή δεν είναι η θέση του! Αλλά για ορισμένα παιχνίδια, είναι πολύ χρήσιμος και έχει πάντα τη σωστή στάση και έχει τις ικανότητες να παίζει εκεί σε σημαντικές στιγμές όταν τον χρειαζόμαστε.

Για τις πολλές οδηγίες που του δίνει από τον πάγκο ...

Ναι, μερικές φορές πρέπει να το κάνω. Όταν έχουμε την μπάλα είναι λίγο διαφορετικό γι 'αυτόν να χρησιμοποιεί τους χώρους όπως έκανε (σσ σε ρόλο στόπερ) και σε σχέση με αυτό που κάνουν οι αντίπαλοι, αλλά γενικά νομίζω ότι τα πάει πολύ καλά.

Ο Παπασταθόπουλος από την πλευρά του δήλωσε: «Ήμασταν σοβαροί και δεν δώσαμε περιθώρια στον αντίπαλο. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε γιατί αυτό που συνέβη στο Europa League ήταν κακό για εμάς και ειδικά για μένα.

Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά και κέρδισε, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ο προπονητής μας είπε ότι αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει και πρέπει να κοιτάξουμε προς τα εμπρός, έτσι ήταν μια καλή απάντηση».

Δείτε το γκολ του Σωκράτη