Serie A: Πήρε τη ματσάρα η Ρόμα, 4-3 την Κάλιαρι (αποτελέσματα, βαθμολογία)

Η Ρόμα πήρε το θρίλερ κόντρα στην Κάλιαρι με 4-3 και συνέχισε στην πέμπτη θέση της Serie A. Όλα τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Serie A: Πήρε τη ματσάρα η Ρόμα, 4-3 την Κάλιαρι (αποτελέσματα, βαθμολογία)

Ζωντανή στο κυνήγι της τετράδας παρέμεινε η Ρόμα μετά και τη δύσκολη εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Κάλιαρι. Όλα έδειχναν πως οι «τζιαλορόσι» θα είχαν εύκολο απόγευμα αλλά οι γηπεδούχοι είχαν αντίθετη άποψη.

Ο Ζοάο Πέδρο έκανε το 1-0 για τους «ροσομπλού» στο 28' αλλά οι Ρωμαίοι απάντησαν στο ακριβώς επόμενο λεπτό με τον Κάλινιτς, ο οποίος στο 41' έφερε το ματς τούμπα.

Ο Κλάιφερτ στο 64' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 64' όμως η ομάδα της Σαρδηνίας δεν τα παράτησε και στο 75' μείωσε χάρη στον Περέιρο.

Ο Μικιταριάν έξι λεπτά μετά έγραψε το 4-2 δίνοντας μαξιλαράκι ασφαλείας στη Ρόμα που δέχτηκε στο 89' και δεύτερο τέρμα από τον Ζοάο Πέδρο.

Σε άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε η αγωνιστική δράση της Κυριακής (1/3) στη Serie A και γι' αυτό φρόντισε η εκπληκτική φέτος Αταλάντα.

Η ομάδα του Μπέργκαμο συνέτριψε εκτός έδρας με σκορ 7-2 τη Λέτσε και πλέον βρίσκεται στο +6 από τη Ρόμα που την ακολουθεί στην 5η θέση της κατάταξης.

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Νάπολι νίκησε την Τορίνο και σκαρφάλωσε στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Ένα λεπτό πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο ο Μανωλάς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά και έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τους «παρτενοπέι», οι οποίοι σκόραραν στο τελευταίο δεκάλεπτο της συνάντησης.

Ο Μέρτενς έκανε τη σέντρα και ο Ντι Λορέντζο με ωραία προβολή ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με τον Εντέρα.

Νάπολι: Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Μαξίμοβιτς, Χυσάι, Ρουίθ, Λομπότκα (80' Άλαν), Ζιελίνσκι, Πολιτάνο (84' Ελμάς), Μίλικ (74' Μέρτενς), Ινσίνιε

Τορίνο: Σιρίγκου, Μπρέμερ, Ενκουλού, Ίτσο, Ανσάλντι, Μπαζέλι (66' Μέιτε), Ρινκόν (83' Βέρντι), Λούκιτς, Ντε Σιλβέστρι, Μπελότι, Ζάζα (83' Έντερα).

Το προφίλ της 26ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ (29/2)

Λάτσιο – Μπολόνια 2-0 (18' Λουίς Αλμπέρτο, 21' Κορέα)

Νάπολι – Τορίνο 2-1 (19' Μανωλάς, 82' Λορέντσο - 90' Εντέρα)

ΚΥΡΙΑΚΗ (1/3)

Λέτσε – Αταλάντα 2-7 (29' Σαπονάρα, 40' Ντονάτι - 17' αυτ. Ντονάτι, 22', 54', 62' Ζαπάτα, 47' Ίλιτσιτς, 89' Μουριέλ, 90'+1' Μαλινόφσκι)

Κάλιαρι – Ρόμα 3-4 (28’, 89’ Ζοάο Πέδρο, 75’Περέιρο – 29’, 41’ Κάλινιτς, 64’ Κλάιφερτ, 81’ Μικιταριάν)

ΔΕΥΤΕΡΑ (2/3)

Σαμπντόρια – Βερόνα (21:45)

13/5: Σασουόλο – Μπρέσια, Ουντινέζε – Φιορεντίνα, Μίλαν – Τζένοα, Γιουβέντους - Ίντερ, Πάρμα – Σπαλ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ