Επιστρέφει στο Βέλγιο ο Χάσι

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται μία ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Σερκλ Μπριζ.

Επιστρέφει στο Βέλγιο ο Χάσι

Ο Μπέσνικ Χάσι ξεκίνησε την περσινή σεζόν ως προπονητής του Ολυμπιακού και καταφέρνοντας να βάλει την ομάδα στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρόλα αυτά η συνέχεια ήταν εφιαλτική για τον ίδιο, ο οποίος απολύθηκε από την ομάδα του Πειραιά.

Από τότε δεν κατάφερε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όμως, τώρα φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στους πάγκους. Σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα τα οποία επικαλούνται πηγές από το Κόσσοβο ο Μπέσνικ Χάσι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Σερκλ Μπριζ.

Η βελγική ομάδα εξασφάλισε την άνοδο της στη μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου και προσανατολίζεται να εμπιστευτεί το τιμόνι στα χέρια του Μπέσνικ Χάσι. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά τη Σερκλ Μπριζ, διότι έχει φορέσει τη φανέλα της.

Τα ρεπορτάζ στο Βέλγιο τονίζουν πως για τον Χάσι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία προκειμένου να πάρει τα πάνω της καριέρα του. Επισημαίνουν ότι τα περάσματα του από Λέγκια και Ολυμπιακό ήταν αποτυχημένα και η επιστροφή του στο Βέλγιο είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία έτσι ώστε να δείξει και πάλι τη δουλειά του.