Η Γουλβς θα παραπονεθεί στην UEFA γιατί πήραν εισιτήρια οι οπαδοί της από την Εσπανιόλ!

Το γεγονός ότι η Εσπανιόλ έδωσε εισιτήρια σε φίλους της Γουλβς που ταξίδεψαν μεμονωμένα στην Ισπανία εξόργισε το αγγλικό κλαμπ, το οποίο σκοπεύει να κάνει επίσημη αναφορά στην UEFA.

Η Γουλβς θα παραπονεθεί στην UEFA γιατί πήραν εισιτήρια οι οπαδοί της από την Εσπανιόλ!

Στην UEFA προτίθεται να απευθυνθεί η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League, για την κίνηση της Εσπανιόλ να δώσει έξτρα εισιτήρια σε Άγγλους φιλάθλους για τη ρεβάνς των δύο ομάδων στην Καταλωνία το βράδυ της Πέμπτης (28/2).

Η αρχική συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ ήταν η Γουλβς να πάρει 2.100 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της στην αναμέτρηση του «Κορνεγιά Ελ-Πρατ», όπως και αρχικά έγινε.

Ωστόσο, η Εσπανιόλ δεν κατάφερε να μοιράσει τα διαθέσιμα εισιτήρια στους δικούς της οπαδούς, έτσι τα διέθεσε σε φίλους της αγγλικής ομάδας που ταξίδεψαν μεμονωμένα στην Ισπανία, πέραν των αρχικών 2.100.

Στις αρχές του β' ημιχρόνου προέκυψαν μικρής έκτασης επεισόδια με «πρωταγωνιστές» κάποιους φίλους της Γουλβς, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν εκτός γηπέδου από άνδρες ασφαλείας και αστυνομικούς.

Το γεγονός αυτό δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση της Γουλβς, η οποία αφενός δεν επιθυμεί να επωμιστεί την ευθύνη για τέτοιου είδους συμβάντα, ενώ παράλληλα θέλει εύλογα να ελέγχει τον αριθμό των φιλάθλων που ακολουθούν την ομάδα εκτός έδρας.

Για τον λόγο αυτό, το αγγλικό κλαμπ πρόκειται να παραπονεθεί επίσημα προς την UEFA, καταδικάζοντας την κίνηση της Εσπανιόλ να δώσει αυθαίρετα έξτρα εισιτήρια σε οπαδούς της Γουλβς.