Σε ποια περίπτωση η Άρσεναλ θα χρειαστεί να αποζημιώσει τους οπαδούς της με 4,5 εκ. λίρες!

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η διοίκηση της Άρσεναλ, καθώς σε περίπτωση που η λονδρέζικη ομάδα αποκλειστεί από την Πόρτσμουθ στο Κύπελλο, θα πρέπει να αποζημιώσει τους κατόχους διαρκείας με ποσό 4,5 εκατομμυρίων λιρών!

Σε ποια περίπτωση η Άρσεναλ θα χρειαστεί να αποζημιώσει τους οπαδούς της με 4,5 εκ. λίρες!

Σαν να μην έφτανε ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Europa League με... υπεύθυνο τον Ολυμπιακό, οι ιθύνοντες της Άρσεναλ έχουν ένα ακόμη σοβαρό θέμα να αντιμετωπίσουν, αφού το ενδεχόμενο να φύγει άμεσα ένα σημαντικό ποσό από το ταμείο του κλαμπ είναι υπαρκτό.

Συγκεκριμένα, αν η λονδρέζικη ομάδα αποκλειστεί από την Πορτσμουθ στο Κύπελλο Αγγλίας, τότε ο σύλλογος θα υποχρεωθεί να καταβάλλει στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών (περί τα 5,27 εκ. ευρώ), ως αποζημίωση!

Γιατί θα συμβεί αυτό; Πολύ απλά διότι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας έχουν πληρώσει για να παρακολουθήσουν τουλάχιστον 7 εντός έδρας παιχνίδια για τον θεσμό του Κυπέλλου. Αν έρθει ο αποκλεισμός από την Πόρτσμουθ, ή ακόμα αν στον επόμενο γύρο η Άρσεναλ κληρωθεί να παίξει εκτός έδρας και ηττηθεί, τότε θα έχει μείνει στα 5 ματς Κυπέλλου στην έδρα της και οι φίλαθλοι της θα πρέπει να αποζημιωθούν για δύο παιχνίδια!

Το ποσό που θα μοιραστεί σε κάθε φίλαθλο διαφέρει -εξαρτάται από τη θέση που κατέχει στο Emirates-, ωστόσο κατά μέσο όρο η Άρσεναλ θα πρέπει να δώσει περίπου 50 λίρες στον κάθε ένα εξ αυτών. Οι οπαδοί θα έχουν την επιλογή είτε να πάρουν την αποζημίωση, είτε να χρησιμοποιήσουν το ποσό ως έκπτωση στο εισιτήριο διαρκείας που θα πάρουν για την επόμενη σεζόν.